Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Delia s-a abonat la concerte în Timişoara

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Debutul muzical al cântăreţei a avut loc în anul 1999 cu formaţia de muzică pop-dance N&D, unde l-a avut coleg pe Nicolae Marin (cunoscut sub numele de Nick), principalul compozitor al trupei. Cu N&D Delia a cunoscut succesul la nivel naţional. Primul hit lansat a fost „Vino la mine”. Au urmat alte piese de succes precum „Nu e vina mea”, „Nu vreau să te pierd”, „Vreau să plâng” sau „Nu pot să uit”, toate aceste melodii beneficiind de videoclipuri intens difuzate de postul muzical românesc Atomic TV. Lansările de hituri şi de albume au fost dublate de concerte în întreaga ţară.

După destrămarea trupei N&D, în 2003, Delia Matache a decis să urmeze o carieră solo, lansând mai multe melodii de succes atât la nivel naţional, cât şi internaţional. Ultima perioadă i-a adus o serie de colaborări, cea mai difuzată şi de succes fiind în prezent “Anii ce vin”, alături de Mike Angello şi Uddi.

Delia Matache este şi o răsfăţată a televiziunilor, ea fiind actualmente jurat la „X Factor” şi participând în trecut la emisiunile „Dansez pentru tine” şi „Te cunosc de undeva”.

Concertul artistei va avea loc miercuri, 19 februarie 2014, iar studenţii vor avea intrarea liberă, în baza carnetului de student.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore