Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

UDMR rupe alianța cu PSD? Marko Bela: În acestă săptămână vom discuta, de principiu, o nouă majoritate cu PNL

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

„Vom discuta acest lucru săptămâna aceasta, când se va întruni conducerea UDMR, dar probabil că numai în principiu, fiindcă după cunoştinţele mele nu au existat astfel de tatonări” a declarat senatorul MArko Bels, fostul președinte UDMR, pentru RFI, după ce a fost întrebat dacă formațiunea politică pe care o reprezintă își dorește o nouă majoritate alături de partidul care a dat noul președinte al României.

”Nu UDMR va decide dacă se schimbă Guvernul sau nu. Acest lucru depinde de majoritatea parlamentară şi depinde şi de voturile UDMR. Dar în acest moment, n-am cunoştinţă că ar exista din partea Opoziţiei o intenţie imediată de a forma o anumită majoritate. Bănuiesc că mai curând sau mai târziu, probabil că la anul, se va încerca formarea unei alte majorităţi şi atunci noi înşine va trebui să vedem ce facem, dar decizia, după părerea mea, nu este a momentului”, a mai spus fostul preşedinte al UDMR.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore