Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Cupa Idella Junior la pescuit, pentru copii. Când are loc concursul de la Cornești

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Cupa Idella Junior, ajunsă la cea de-a treia ediție, este un proiect Idella Fishing Club ce își propune să sporească oportunitățile de recreere în rândul copiilor, precum și să promoveze apropierea lor de natură, implicarea în programe de mediu și educarea în spirit ecologic și competițional. Proiectul va explora metode de a combina educația pentru și despre mediu și în special cea legată de activitatea de pescuit, cu educația în aer liber, cuprinzând activități outdoor. Cupa Idella Junior este deschisă oricărui copil însoțit de părinți, bunici sau vecini, iar locația disponibila este balta de pescuit Cornești 3.

Perioada de desfășurare a proiectului este 15 mai – 14 iunie 2015, interval în care sunt incluse sâmbetele și duminicile. Se vor organiza serii a câte 20 de participanți, locurile disponibile fiind în 16, 17 mai și 13, 14 iunie pentru serii complete de 20 de copii, iar pentru grup mai mic de 5 copii locuri disponibile sunt și în zilele de 23, 24, 30 și 31 mai alături de alte grupuri deja constituite.

Taxa de participare în cadrul Cupei Idella Junior este de 120 de lei pentru fiecare participant, în care sunt incluse cupe, diplome, medalii, șepci, nadă, bețe de pescuit pentru fiecare copil și mâncare la ceaun inclusiv pentru însoțitori, iar părinții sau persoanele însoțitoare plătesc doar o taxă de agrement de 5 lei. Este necesar ca transportul să și-l asigure fiecare participant, însă în cazul în care există persoane care nu au cu ce sa vină pot apela din timp la organizatori și li se asigură transportul în mod gratuit, fără alte costuri.

Persoanele care doresc să pescuiască împreună cu copiii în cadrul concursului, sunt invitate să completeze formularul de înscriere de pe pagina Idella Fishing Club, AICI, sau apelând organizatorii acestei competiții, Robert Szabo (tel. 0720.996.713), sau Calina Galescu (tel. 0725.744.748). Data limită de înscriere pentru Cupa Idella Junior 2015 este 5 mai.

În cadrul evenimentului sunt incluse activități desfășurate în aer liber ce cuprind învățarea regulilor de practicare a pescuitului sportiv, organizarea de concursuri de pescuit între participanți și educarea copiilor cu privire la pescuitul iresponsabil și diverse probleme de mediu. Cupa Idella Junior oferă copiilor posibilitatea de a pescui alături de pescari profesioniști, de a socializa cu alți copii, de a se bucura de natură și de a împărtăși alături de părinți o experiență unică, într-un cadru relaxant.

Vezi mai jos care a fost atmosfera de anul trecut de la competiția dedicată celor mici.

[responsive_youtube

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore