Acuzații GRAVE la adresa premierului Ponta şi ministrului Gabriel Oprea: ”Sunt corupţi. În Guvern sunt multe cumetrii şi încuscreli”. Află cine spune asta

- Advertisement -

„Mă întorc la fostul meu coleg, Victor Ponta, Dumnezeu să-l ierte pentru că s-a dus. Nu ştiu dacă băiatul ăsta iubeşte pe cineva. Nu ştiu dacă băiatul acesta se gândeşte la acei oameni care nu au din ce să trăiască. (…) A vrut să candideze la preşedinţie săracul, Dumnezeu să-l ierte, nu era pentru aşa ceva”, a spus Marian Vanghelie, într-un discurs ținut la Romexpo, la lansarea proiectului politic „România noastră”, proiect pe care primarul Sectorului 5 din București l-a dezvoltat alături de Mircea Geoană.

Vanghelie este convins că va destabiliza PSF-ul condus de premierul României. „O să vedeţi câţi parlamentari o să fie alături de noi la moţiunea de cenzură, o să i se blocheze ochelarii lui Victor Ponta”, a adăugat fostul social-democrat, ironic.

Politicianul care conduce o primărie nu s-a oprit aici. Acesta a lansat acuze incredibile la adresa ministrului Afacerilor Interne, explicând că Gabriel Oprea este „un om corupt” care a făcut presiuni asupra parlamentarilor să nu vină alături de noul proiect politic. „Gabriel Oprea este un om corupt şi nu mai poate conduce Ministerul de Interne. E inadmisibil ca parlamentarii să fie ameninţaţi de ministrul de Interne să nu fie prezenţi aici”, a adăugat Vanghelie.

El susține că nu se mai pot face numiri numai „pe cumetrii”, făcând legătura dintre Oprea, care este naşul fiului lui Victor Ponta. „Hai să punem în funcţii oameni normali, nici veri, nici fini. Dacă vedeţi organigrama Guvernului, câte încuscreli şi cumetrii, nu vă va veni să credeţi”, a mai spus Vanghelie, conform Mediafax.

Foto:Agerpres

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

(P) Noi am fost mereu în mijlocul oamenilor, nu doar acum în perioada electorală

Domnule Dobra, constatăm că PSD Timiș a pornit în...

Victor Ponta: Domnul Robu, tot un fel de Vanghelie, dar din Banat.

Pentru că românul s-a născut poet şi ştie pe...

Gabriel Oprea a demisionat din Guvern

Gabriel Oprea a demisionat, în sfârșit, din funcția de...

Demisionarul Victor Ponta, PE ASCUNS, la Timișoara!

Pentru că românul s-a născut poet şi ştie pe...

Demisionarul Victor Ponta, PE ASCUNS, la Timișoara! Cu echipa Dinamo!

Fostul premier al României, Victor Viorel Ponta a aterizat...

Premierul Victor Ponta și-a anunțat public demisia

România a obținut o victorie în urma protestelor a...

Din aceeași categorie

Categorii Populare