Victor-Ponta-si-Gabriel-Oprea

“Mă întorc la fostul meu coleg, Victor Ponta, Dumnezeu să-l ierte pentru că s-a dus. Nu ştiu dacă băiatul ăsta iubeşte pe cineva. Nu ştiu dacă băiatul acesta se gândeşte la acei oameni care nu au din ce să trăiască. (…) A vrut să candideze la preşedinţie săracul, Dumnezeu să-l ierte, nu era pentru aşa ceva”, a spus Marian Vanghelie, într-un discurs ținut la Romexpo, la lansarea proiectului politic “România noastră”, proiect pe care primarul Sectorului 5 din București l-a dezvoltat alături de Mircea Geoană.

Vanghelie este convins că va destabiliza PSF-ul condus de premierul României. “O să vedeţi câţi parlamentari o să fie alături de noi la moţiunea de cenzură, o să i se blocheze ochelarii lui Victor Ponta”, a adăugat fostul social-democrat, ironic.

Politicianul care conduce o primărie nu s-a oprit aici. Acesta a lansat acuze incredibile la adresa ministrului Afacerilor Interne, explicând că Gabriel Oprea este “un om corupt” care a făcut presiuni asupra parlamentarilor să nu vină alături de noul proiect politic. “Gabriel Oprea este un om corupt şi nu mai poate conduce Ministerul de Interne. E inadmisibil ca parlamentarii să fie ameninţaţi de ministrul de Interne să nu fie prezenţi aici”, a adăugat Vanghelie.

El susține că nu se mai pot face numiri numai “pe cumetrii”, făcând legătura dintre Oprea, care este naşul fiului lui Victor Ponta. “Hai să punem în funcţii oameni normali, nici veri, nici fini. Dacă vedeţi organigrama Guvernului, câte încuscreli şi cumetrii, nu vă va veni să credeţi”, a mai spus Vanghelie, conform Mediafax.

Foto:Agerpres

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here