Alimentarea cu gaze naturale va fi sistată vineri, 22 februarie, pe 16 străzi din zona Circumvalaţiunii din Timişoara

0
1521

 

E.ON Gaz Distribuţie va efectua lucrări de cuplare a unui tronson din noile conducte la sistemul de distribuţie a gazelor naturale, ca urmare a finalizării unui proiect de investiţii desfăşurat în zona Circumvalaţiunii.

E.ON Gaz Distribuţie este nevoită să întrerupă alimentarea cu gaze naturale în cursul zilei de vineri, 22 februarie a.c., începând cu ora 09.00, pe străzile Teiului, Stelelor, Timiş, Burebista, Calea Torontalului, Circumvalaţiunii, Brânduşei, Zânelor, Intrarea Umbroasă, Libelulei, Ionel Perlea, Traian Novac, Calea A. I. Cuza (porţiunea situată între calea ferată şi Piaţa Consiliului Europei), Gheorghe Lazăr, Amforei şi Dropiei din municipiul Timişoara.

Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil în jurul orei 20.00.
Compania reaminteşte consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.
În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al E.ON Gaz Distribuţie la unul dintre numerele de telefon:
0800.800.928
(număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă)
Sau
0265.200.928
(număr taxabil cu tarif local din reţeaua Romtelecom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).
Compania E.ON Gaz Distribuţie regretă inconvenientele generate de această întrerupere a serviciului de distribuţie şi mulţumeşte consumatorilor pentru înţelegere.

Informaţiile publicate de voceatimisului.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.