AcasăStiriAmenajarea casei în note primăvăratice - 11 sfaturi practice

Amenajarea casei în note primăvăratice – 11 sfaturi practice

Întregul proces începe cu încălzirea care, în acest caz, poartă denumirea de curăţenie de primăvară. Această etapă presupune trierea şi aruncarea obiectelor vechi şi inutile, recondiţionarea pieselor de mobilier defecte şi înlăturarea prafului din cele mai ascunse colţuri ale casei.

Odată terminată curăţenia generală de primăvară vei descoperi că întreaga locuinţă pare mai luminoasă, mai aerisită şi mai spaţioasă şi s-ar putea să te inspire la o nouă configurare a mobilierului. Schimbă locul canapelei din living, montează televizorul pe alt perete, alege o altă zonă pentru locul de luat masa şi vei vedea cum se va schimba atmosfera din întreaga casă după aceste modificări.

Dacă mutatul mobilei nu-ţi surâde, poţi încerca înviorarea decorului aplicând următorul truc: plasează într-unul dintre colţurile îndepărtate ale livingului un obiect decorativ sau o piesă de mobilier într-o nuanţă intensă, vie: un fotoliu, o vază mare, un ghiveci cu o plantă de interior de mari dimensiuni sau un tablou supradimensionat. Celelalte sfaturi le poți citi AICI.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente