Andreea Paul: Voința dreptei de a se UNIFICA rămâne neclintită

- Advertisement -

Unificarea dreptei nu se așează doar pe cifre, ci reprezintă voința PDL de a da o șansă clasei de mijloc în România pentru o viață mai bună.

Acest proces de unificare a dreptei nu este doar un act rațional, ci și un proiect de suflet care răspunde la nevoia românilor care nu au ieșit până acum la vot, la nevoia celor care își doresc să trimită PSD în opoziție.

”Unificarea dreptei nu este doar un plan, ci reprezintă forța necesară pentru a stopa derapajele grave ale Guvernului Ponta și ale abuzurilor locale. Unificarea dreptei nu este doar un act de maturitate politică, ci și un act de înțelepciune și curaj” se arată într-un comunicat emis de pedelistă, care are și câteva doleanțe pe care le transmite românilor.

”Cetățeni și cetățene,
· PDL și PNL răspund cu responsabilitate la provocarea fragmentării excesive a dreptei, fragmentare care servește exclusiv PSD, nicidecum electoratului de dreapta.
· Nu mai picați în capcana pasivității, nici în capcanele strategiilor care urmăresc dezbinarea dreptei. Românii au dreptul să aibă o forță politică puternică de dreapta.
. Conectarea la problemele reale ale românilor și la soluțiile pragmatice rămâne răspunsul PDL-PNL la conflictele alimentate cu dărnicie de cei care își doresc o națiune săracă și ușor controlabilă, implicit, pe Victor Ponta președinte”.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare