Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSănătateAsociația OncoHelp continuă lupta împotriva cancerului. Ce campanie de conștientizare au demarat...

Asociația OncoHelp continuă lupta împotriva cancerului. Ce campanie de conștientizare au demarat voluntarii

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Echipa Asociației Oncohelp împreună cu coordonatorii Campaniei Help25 își concentreaza eforturile în implicarea comunității în lupta împotriva cancerului, prin directionarea celor 2% din impozitul pe venitul realizat în cursul anului 2014 în dezvoltarea serviciilor medicale oncologice din cadrul Centrului OncoHelp.

Pentru că există, poate, persoane care încă nu înțeleg pe deplin care sunt implicațiile acestei boli, atât asupra persoanelor bolnave, cât și asupra familiei lor, echipa Help25, beneficiind de sprijinul fotografului Alex Vancu și de implicarea celor 5 voluntari, a pregătit o nouă acțiune.

Prin cele 5 povești echipa Help25 și-a propus să crească gradul de conștientizare al celor din jur cu privire la importanța prevenției, a diagnosticării precoce și, implicit, cu privire la nevoia atragerii de fonduri pentru dezvoltarea si implementarea serviciilor medicale de specialitate. Atât posterele cât și filmulețele au același motto sugestiv: “Nu poți schimba oamenii din jurul tău… DAR POŢI schimba viața oamenilor pe care alegi să îi ajuți”. Ele vor fi postate pe paginile web ale asociației pe cele de socializare și, în măsura posibilităților, pe cele ale partenerilor campaniei.

“Sperăm că și în acest an timișorenii (și nu numai) vor fi receptivi la nevoia implementării acestui program de prevenție și diagnosticare precoce și ne vor sprijini, direcționând cei 2% către OncoHelp. Pentru unii poate părea un gest simplu, poate că suma pare mică, însă pentru noi, dar mai ales pentru beneficiarii Asociației OncoHelp înseamnă foarte mult, înseamnă șansa la o viață decentă, la sănătate”, a declarat Mihaela Ciotea, Directorul de Dezvoltare al Asociației OncoHelp. Formularele prin care cei 2% pot fi direcționați către Asociația OncoHelp pot fi descărcate, în format pdf., de pe paginile de internet www. oncohelp.ro sau www.help25.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Batalion disciplinar! Poliția Locală Timișoara, centru de reeducare și reprofesionalizare pentru avertizorii publici, incomozi administrației Dominic Fritz

Până să sară cu comentariile în online, mereu din spatele unor conturi false, micuții...

Cuiul lui Pepelea! UMF Timișoara face salturi mortale ca sa privatizeze sănătatea bănățenilor, chiar sub nasul ministrului Alexandru Rafila

În numele autonomiei universitare și a unei modificări legislative, făcute pe genunchi și noaptea...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Inedit! Un specialist dermopigmentist își pune experiența la bătaie, în mod gratuit, în beneficiul femeilor bolnave de cancer

Larisa Miroiu nu e vreun înger! Și nici vreo sfântă coborâtă din calendarele creștine!...

Politia Locala previne furturile din mijloacele de transport in comun cu… slide-show-uri, la Timisoara

Polițiștii locali se implică în prevenirea furturilor, dar și a faptelor contravenționale care au...

Fetita pe care parintii nu au mai vrut sa o trateze de cancer a murit. Micuta fusese internata si la Timisoara

Final tragic, dar aşteptat pentru Petronela, fetiţa de nouă ani din Iaşi. Povestea micuţei...