Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Banatul va avea primul portal turistic

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
16.3 ° C
17.3 °
14.1 °
58 %
1kmh
0 %
vin
19 °
sâm
27 °
Dum
24 °
lun
24 °
mar
26 °

Asociația Tehimpuls – al cărui membru fondator este Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest (ADR Vest) – colaborează cu Agenția pentru Dezvoltare Socio-Economică Banat din Zrenjanin (Serbia) în vederea realizării unui portal turistic care să cuprindă întreaga ofertă turistică a regiunii Banat (Banatul românesc și Banatul sârbesc).

Portalul va putea fi găsit AICI

Portalul www.banatour.eu își propune să revigoreze turismul din Banat prin prezentarea tuturor informațiilor utile unui vizitator al regiunii într-o formă inovativă. Astfel, portalul va fi trilingv (română, sârbă și engleză) și va conține o hartă interactivă a regiunii pe care utilizatorii o vor putea interoga pentru obținerea de informații suplimentare, fotografii dinamice, va integra sisteme pentru achiziția de bilete la diverse evenimente și realizarea de rezervări pentru cazare la pensiuni și hoteluri din regiune.

Portalul va conține și un calendar cu evenimente din regiunea Banat și informații despre acestea, o aplicație-suport pentru planificarea unei călătorii în regiune (Trip Planner) și informații transmise în timp real despre vreme. De asemenea, va fi creată o aplicație specială care să permită accesarea informațiilor de pe pagina web pe telefoanele mobile inteligente.

Pe lângă crearea portalului, proiectul vizează înființarea și dezvoltarea unei organizații care să asigure promovarea turismului transfrontalier și susținerea administrațiilor locale în procesul de creare a unui brand turistic regional.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare