Un bărbat a fost reţinut la Timişoara după ce a furat produse… cosmetice. De 900 de lei!

Vineri, 11 octombrie 2013, în jurul orei 18:30, poliţiştii Secţiei 1 Timişoara au fost sesizaţi despre faptul că, într-un supermarket situat pe strada Dacilor, a fost reţinută o persoană care ar fi sustras mai multe bunuri din interior.

Deplasându-se la faţa locului, poliţiştii l-au identificat pe D. Vasile, de 34 de ani, din Timişoara, care era suspectat de angajaţii societăţii de furtul unor bunuri din interiorul unităţii comerciale. În urma controlului corporal şi al bagajelor suspectului, poliţiştii au găsit în geanta bărbatului mai multe produse cosmetice pe care acesta nu le-ar fi achitat.

În momentul în care a trecut de casa de marcat a fost activat sistemul de alarmare, fapt pentru care agenţii de securitate au procedat la reţinerea suspectului până la sosirea organelor de poliţie.

În urma investigaţiilor, poliţiştii au stabilit că în interiorul genţii se aflau produse în valoare de peste 900 de lei(!), pe care bărbatul intenţiona să le valorifice. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, bunurile fiind predate păgubiţilor, în timp ce hoţul s-a ales cu dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Arestul I.P.J. Timiş. Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a bărbatului.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img