Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

BC Timişoara scoate noile abonamente „pe tarabă”. Leii încep sezonul în luna septembrie

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Clubul de baschet BC Timişoara a anunţat joi, 15 august 2013, că de săptămâna viitoare vor fi puse în vânzare noile abonamente pentru sezonul competiţional 2013/2014. Pentru început, prioritate vor avea cei care au avut abonamente şi sezonul precedent, pentru ca, apoi, acestea să se vândă „la liber”. Preţul unui abonament se cifrează la 75 de lei.

Clubul alb-violet pune în vânzare noile abonamente pentru sezonul 2013/2014, cu începere de miercuri, 21 august a.c.. Până la data de 4 septembrie 2013, vor putea achiziţiona abonamentele doar ăersoanele care au avut abonament în sezonul 2012/2013, după care vânzarea acestora va fi „liberă”.

Preţul unui astfel de abonament se ridică la suma de 75 de lei pentru întreaga perioadă competiţională şi cuprinde meciurile din sezonul regular al Ligii Naţionale de baschet masculin, din faza secundă a campionatului şi din Cupa României. Abonamentele se vor putea achiziona de luni până vineri, între orele 10:00-13:00, de la sediul BC Timişoara, aflat la Casa Tineretului, strada Arieş nr. 19, etaj I.

Abonamentele sunt valabile numai pentru scaunele din rândurile cele mai apropiate de teren, mai exact rândurile 1-6.

Prima etapa a turului competiţiei interne va avea loc pe 28 septembrie 2013, însă „leii din Banat” vor juca mai întâi în primul tur al Cupei României, programat pentru datele de 21 şi 25 septembrie 2013, adversarul bănăţenilor fiind CSA Steaua Bucureşti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare