Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Case DE VIS, la prețuri mici, în ansamblul ”Soave Residence” din Dumbrăvița, lângă Pădurea Verde

- Advertisement -
Ansamblul rezidențial Soave Residence poate fi visul împlinit al oricărei persoane care-și dorește să se mute la curte. Casele înșiruite care compun ansamblul vor fi ridicate chiar la marginea Pădurii Verzi, pe strada Ady Endre din Dumbrăvița. Intrarea înspre imobile se va face de pe strada Fervenția.

Fiecare unitate locativă va avea 138 de metri pătrați construiți, în timp ce suprafața utilă ajunge la 103 mp. Acestea sunt dispuse pe două niveluri, la parter fiind amplasată bucătăria, o baie, un living generos și locul de luat masa. Etajul fiecărei case va avea nu mai puțin de trei dormitoare și, de asemenea, o baie.

Dintre facilitățile pe care le pune la dispoziție constructorul, merită amintite  încălzirea în pardoseală Rehau, ferestrele cu trei rânduri de sticlă pentru o izolare fonică și termică excelentă atât pe timp de vară cât și iarna, obloane din lemn masiv sau ușa de la intrare, care este din lemn și are vitralii. Sistemul de încălzire este pus în funcțiune cu ajutorul unei centrale termice în condensație, iar la confortul viitorilor proprietari va contribui din plin izolația exterioară a imobilelor, realizată din polistiren gros de 10 cm. Fiecare casă va fi dotată cu aparat modern de climatizare dar și cu un sistem hi-tech de alarmă, numai bun cât să nu-ți faci probleme cu privire la hoți.

La construcția caselor se folosește caramidă porotherm groasă de 25 cm, iar acoperișul va fi închis cu ajutorul țiglei ceramice. Un alt aspect interesant amintit de dezvoltator este faptul că, pentru o izolare perfectă acolo unde pereții caselor sunt comuni, între pereții din cărămidă (care sunt dubli) se mai ridică și un perete din BCA.

Fiecare casă va beneficia de o terasă de peste 12 mp la parter, o zonă ”grill” și o curte gazonată și aspersorizată. Locuințele dispun de două locuri de parcare fiecare, iar prețurile se ridică la 87.000 de euro în stare semifinisată, urmând ca fiecare proprietar să-și ”personalizeze” casa după propriile gusturi.

Pentru cei interesați și dornici de achiziția unei locuințe, puteti apela numarul de telefon: 0747.770.077

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=nWtHTHqXuHw&feature=youtu.be]

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore