Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Case DE VIS, la prețuri mici, în ansamblul ”Soave Residence” din Dumbrăvița, lângă Pădurea Verde

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Ansamblul rezidențial Soave Residence poate fi visul împlinit al oricărei persoane care-și dorește să se mute la curte. Casele înșiruite care compun ansamblul vor fi ridicate chiar la marginea Pădurii Verzi, pe strada Ady Endre din Dumbrăvița. Intrarea înspre imobile se va face de pe strada Fervenția.

Fiecare unitate locativă va avea 138 de metri pătrați construiți, în timp ce suprafața utilă ajunge la 103 mp. Acestea sunt dispuse pe două niveluri, la parter fiind amplasată bucătăria, o baie, un living generos și locul de luat masa. Etajul fiecărei case va avea nu mai puțin de trei dormitoare și, de asemenea, o baie.

Dintre facilitățile pe care le pune la dispoziție constructorul, merită amintite  încălzirea în pardoseală Rehau, ferestrele cu trei rânduri de sticlă pentru o izolare fonică și termică excelentă atât pe timp de vară cât și iarna, obloane din lemn masiv sau ușa de la intrare, care este din lemn și are vitralii. Sistemul de încălzire este pus în funcțiune cu ajutorul unei centrale termice în condensație, iar la confortul viitorilor proprietari va contribui din plin izolația exterioară a imobilelor, realizată din polistiren gros de 10 cm. Fiecare casă va fi dotată cu aparat modern de climatizare dar și cu un sistem hi-tech de alarmă, numai bun cât să nu-ți faci probleme cu privire la hoți.

La construcția caselor se folosește caramidă porotherm groasă de 25 cm, iar acoperișul va fi închis cu ajutorul țiglei ceramice. Un alt aspect interesant amintit de dezvoltator este faptul că, pentru o izolare perfectă acolo unde pereții caselor sunt comuni, între pereții din cărămidă (care sunt dubli) se mai ridică și un perete din BCA.

Fiecare casă va beneficia de o terasă de peste 12 mp la parter, o zonă ”grill” și o curte gazonată și aspersorizată. Locuințele dispun de două locuri de parcare fiecare, iar prețurile se ridică la 87.000 de euro în stare semifinisată, urmând ca fiecare proprietar să-și ”personalizeze” casa după propriile gusturi.

Pentru cei interesați și dornici de achiziția unei locuințe, puteti apela numarul de telefon: 0747.770.077

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=nWtHTHqXuHw&feature=youtu.be]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Spălatul pe mâini! Primăria Giroc își recuperează prejudiciul de 350.000 euro, rezultat din contractele ilegale de asistență juridică, nu de la artizanii care i...

Trei contracte, mari și late, având ca obiect servicii juridice de asistență și reprezentare,...

Liberul arbitru! Primăria Timișoara a refuzat să facă plângere penală împotriva antreprenorului general de la Pasajul Solventul, deși constructorul a pus în circulație un...

Când vine vorba despre respectarea legii, în ceea ce privește omisiunea sesizării, dispozițiile articolului...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Polițist local din comuna Dumbrăvița, reținut pentru falsificarea a zeci de procese-verbale de contravenție

Richard Meleșcanu, polițist local pe raza comunei Dumbrăvița, a fost reținut, ieri, pentru 24...

Transport agabaritic pe ruta Moravita – Dumbravita, in judetul Timis

În perioada 23 - 30 ianuarie 2020, un transport agabaritic va perturba traficul rutier...

Actiune de ecologizare a judetului Timis de Ziua Internationala a Curateniei. Vino si tu!

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Timiș organizează, împreună cu Direcția Silvică Timiș și...