ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Consilierul județean Bianca Gavriliță, a preluat conducerea programului european Eurodyssee

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Reprezentanta Consiliului Județean Timiş, Bianca Gavriliță, a devinit primul român care conduce programul european ce permite tinerilor aflaţi în căutarea unui loc de muncă să beneficieze de un stagiu profesional în străinătate pentru o perioada de 3 până la 7 luni.

Consilierul judeţean Bianca Gavriliţă (foto) o inlocuieşte în această funcţie pe Michele Sabban care s-a aflat la conducerea organismului european în ultimii doi ani. Totodată, judeţul Timiş va găzdui secretariatul general al programului Eurodyssee pentru perioada 2015-2016.

Programul Eurodyssee, derulat de către Adunarea Regiunilor Europene, ARE, este un program de schimb de experienţă între regiunile Europei care permite tinerilor să câştige experienţă profesională într-o instituţie publică sau privată, oferindu-le în acelaşi timp posibilitatea de a se perfecţiona în cunoaşterea unei limbi străine.

”Unul dintre obiectivele mele este sa fac cunoscut acest program în rândul tinerilor. Din păcate, numărul celor din România care au beneficiat de stagiile oferite de programul Eurodyssee este foarte mic. De asemenea, îmi propun ca numărul regiunilor membre să crească, să atragem în acest program noi regiuni din Europa, astfel încât programul să devină cât mai atractiv şi mai diversificat”, spune Bianca Gavriliţă, noul preşedinte Eurodyssee.

Programul Eurodyssee se adresează tinerilor, cu vârsta cuprinsă între 18 şi 30 de ani, care doresc să dobândească o experienţă profesională care oferă o calificare. Totodată, le permite acestora să înveţe sau să se perfecţioneze în utilizarea unei limbi străine. Stagiile au o durata cuprinsă între 3 şi 7 luni, iar domeniile sunt diverse: turism, administraţie, informatică, multimedia, etc. La terminarea stagiului, beneficiarul primeşte un atestat profesional.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore