Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialContrabandist de țigări, prins de jandarmi în flagrant, în Piața Iosefin

Contrabandist de țigări, prins de jandarmi în flagrant, în Piața Iosefin

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Un traficant de țigări care își vindea marfa în Piața Iosefin a fost prins de către jandarmi în flagrant, în timp ce tranzacționa 350 de pachete de țigări de contrabandă. Atât conrabandistul, cât și clientul său, ambii bărbați peste 60 de ani, s-au ales acum cu dosar penal.

Jandarmii timișoreni au prins în flagrant doi bărbați care tranzacționau 7.000 de țigarete de contrabandă, ce urmau să fie distribuite în Piața Iosefin, la vânzare.

„Persoanele în cauză, T.C. – 62 de ani şi M.V. – 67 de ani au fost conduse la sediul unităţii de jandarmi, unde a fost reţinută întreaga cantitate de ţigări în valoare de aproximativ 3.500 lei şi s-au întocmit actele de sesizare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere de produse de contrabandă, bunuri care trebuie plasate sub un regim vamal, cunoscând că acestea provin din contrabandă”, au transmis jandarmii timișoreni.

Dosarele întocmite pe numele celor doi bărbaţi au fost predate spre soluţionare Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara.

1 COMENTARIU

  1. 350 de pachete de țigări! Wow. Mă tot întreb cum or fi ajuns în țară! În plus, mă uit la vârsta participanților la tranzacție și mă gândesc că ar putea fi bunici și chiar străbunici… Rușinos!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare