Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Criminalul bărbatului înjunghiat pe strada Labirint a fost prins de polițiști

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Oamenii legii au reușit să dea de urma criminalului care a ucis un bărbat de 52 de ani într-un apartament pe strada Labirint din zona Dacia din Timișoara, vineri. Dacă inițial oamenii legii o suspectau pe concubina bărbatului ucis, ancheta a scos la iveală noi date.

Vineri dimineață, concubina bărbatului ucis a sunat la 112, pentru a alerta autoritățile. Când au ajuns în apartamentul de pe strada Labirint, polițiștii au găsit victima într-o baltă de sânge. Iubita acestuia însă era într-o stare avansată de ebrietate și nu a putut da indicii care să ajute la desfășurarea anchetei. Oamenii legii au stabilit că bărbatul de 52 de ani a murit după ce a fost înjunghiat cu un cuțit în repetate rânduri.

Surse din cadrul anchetei ne-au declarat că, după ce s-a trezit din beție, iubita victimei a povestit cum s-a petrecut de fapt crima. Potrivit spuselor acesteia, femeia, împreună cu bărbatul ucis, a mers în zona Piața 700, unde au consumat băuturi alcoolice alături de un alt bărbat, de 32 de ani, din Iași. La un moment dat, femeia a acceptat să meargă acasă la victimă, pentru a întreține relații sexuale atât cu aceasta, cât și cu bărbatul din Iași. Situația însă a degenerat, iar ieșeanu a înjunghiat mortal victima, după care a părăsit apartamentul.

Oamenii legii au descoperit criminalul în Piața 700, care și-a recunoscut fapta. El este audiat de către procurorii care se ocupă de caz și va fi prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Consiliul Județean vrea centură feroviară pentru Timișoara! A lansat licitația pentru studiul de fezabilitate

Timișoara ar putea avea centură feroviară, care să scoată traficul de marfă din centrul...

Poliția Locală se reorganizează! Vor fi reduse mai multe posturi, inclusiv de conducere

Reorganizarea se face prin transformarea vechiului departament într-o structură nouă, o direcție generală, cum...