Criminalul bărbatului înjunghiat pe strada Labirint a fost prins de polițiști

- Advertisement -

Oamenii legii au reușit să dea de urma criminalului care a ucis un bărbat de 52 de ani într-un apartament pe strada Labirint din zona Dacia din Timișoara, vineri. Dacă inițial oamenii legii o suspectau pe concubina bărbatului ucis, ancheta a scos la iveală noi date.

Vineri dimineață, concubina bărbatului ucis a sunat la 112, pentru a alerta autoritățile. Când au ajuns în apartamentul de pe strada Labirint, polițiștii au găsit victima într-o baltă de sânge. Iubita acestuia însă era într-o stare avansată de ebrietate și nu a putut da indicii care să ajute la desfășurarea anchetei. Oamenii legii au stabilit că bărbatul de 52 de ani a murit după ce a fost înjunghiat cu un cuțit în repetate rânduri.

Surse din cadrul anchetei ne-au declarat că, după ce s-a trezit din beție, iubita victimei a povestit cum s-a petrecut de fapt crima. Potrivit spuselor acesteia, femeia, împreună cu bărbatul ucis, a mers în zona Piața 700, unde au consumat băuturi alcoolice alături de un alt bărbat, de 32 de ani, din Iași. La un moment dat, femeia a acceptat să meargă acasă la victimă, pentru a întreține relații sexuale atât cu aceasta, cât și cu bărbatul din Iași. Situația însă a degenerat, iar ieșeanu a înjunghiat mortal victima, după care a părăsit apartamentul.

Oamenii legii au descoperit criminalul în Piața 700, care și-a recunoscut fapta. El este audiat de către procurorii care se ocupă de caz și va fi prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare