ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

KIA Sorento „blindat” cu ţigări, depistat în P.T.F. Stamora -Moraviţa

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stamora- Moraviţa, împreună cu inspectorii vamali, au confiscat aproximativ 1.500 de pachete cu ţigări, netimbrate, ascunse de un cetăţean român în portierele, în bordul şi sub scaunele maşinii pe care o conducea.

Ieri seara în data de 03.01.2016, ora 19.40, în Punctul de Trecere a Frontierei Stamora-Moraviţa s-a prezentat pe sensul de intrare în România, cetăţeanul român  Pavel D., în vârstă de 42 de ani, care conducea un autoturism KIA Sorento. În baza unor date şi informaţii deţinute la nivelul Punctului de Trecere a Frontierei Stamora-Moraviţa, s-a solicitat lucrătorilor vamali efectuarea unui control amănunţit al autoturismului, în urma căruia echipa comună a descoperit, ascunsă şi nedeclarată, în portierele autoturismului, în bord, sub scaune dar şi în bagaje, cantitatea de 1476 pachete cu ţigări netimbrate, marca „Ashima”.

Întreaga cantitate de ţigări a fost confiscată de Biroul Vamal, persoana în cauză fiind sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 10.000 de lei, fiindu-i confiscat autoturismul până la plata amenzii.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore