AcasăStiriSocialDoi TRAFICANȚI cu țigări, ridicați de polițiști din propria casă, la Giarmata

Doi TRAFICANȚI cu țigări, ridicați de polițiști din propria casă, la Giarmata

Miercuri, 8 aprilie 2015, în baza autorizaţiei emise de Judecătoria Timişoara, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au efectuat o percheziţie domiciliară pe raza comunei Giarmata, la persoane bănuite de contrabandă cu produse accizabile.

În cursul lunii martie a acestui an, poliţiştii s-au sesizat din oficiu despre faptul că persoanele care domiciliază la adresa respectivă, un bărbat în vârstă de 59 de ani şi o femeie în vârstă de 60 de ani, ar desfăşura activităţi de comerţ cu ţigarete de contrabandă.

În urma percheziţiei desfășurate ieri, poliţiştii au depistat peste 700 de pachete de țigări, care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor. Totodată, poliţiştii au ridicat și 6.275 de lei, despre care există suspiciuni că ar fi fost obţinuţi în urma activităţilor ilegale.

Cei în cauză au fost conduşi la sediul I.P.J. Timiş, pentru audieri, poliţiştii continuând cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a bănuiţilor.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

15,745FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
163CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
187CititoriConectați-vă
48,400AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente