Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Un italian de 55 de ani din Denta, bănuit că ar fi abordat sexual o fetiță de 12 ani

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ieri, agenții din cadrul Secției 8 Rurale Deta, postul de poliție din Denta, au identificat un bărbat de 55 de ani, cu cetățenie italiană, care este bănuit că i-ar fi propus unei minore de 12 ani să se întâlnească în scopuri sexuale.

Polițiștii îl acuză pe B.D., de „ultraj contra bunelor moravuri” și „racolarea minorilor în scopuri sexuale”. Potrivit declarațiior oficiale, la data de 4 martie, italianul,  în timp ce se afla pe raza localității Denta, unde are reședința și fiind sub influența băuturilor alcoolice, i-a propus fetei să facă sex cu el. Mai mult, bărbatul s-ar fi dezbrăcat de haine în momentul în care a intra în vorbă cu minora.

Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal pentru infracţiunile comise.Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a bărbatului.

sursa foto:romanialibera.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Ca-n vestul sălbatic! Proprietarii unei exploatații agricole, măcelăriți de hoții de fier vechi care încercau să le dezmembreze o combină de 16 tone

Ieri noaptea, frații Adrian și Dan Coroamă, agricultori de pe raza localității Parța –...

Poliția Rutieră Timiș a tăiat în carne vie

E greu de crezut că și azi mai sunt persoane care circulă pe drumurile...

Hoții de catalizatoare, din nou în acțiune! Doi tineri, prinși în flagrant de polițiști

Polițiștii Secției 5 Timișoara au surprins în flagrant doi tineri, de 21 și 24...