Cum și-a început Nicolae Robu ziua de Sfântul… Nicolae FOTO

Date:

Sâmbătă, 6 decembrie 2014, în jurul orei 00:40, în ziua în care-și serba onomastica, primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a făcut o vizită surprinzătoare: pe ”șantierul Michelangelo”, așa cum îi place lui să-l numească.

Edilul-șef al capitalei Banatului ”arde” de nerăbdare să se finalizeze lucrările din interiorul pasajului subteran, motiv pentru care face zeci de vizite în acest loc pentru a ”supraveghea” dacă muncitorii care lucrează acolo își văd de treabă.

Culmea este că și la ora la care acesta a fost în vizită, o vizită care s-a întins până în jurul orei 1:00, oamenii erau prezenți la lucru și, surprinzător sau nu, chiar lucrau în tunel, deși era foarte frig, iar curentul din pasajul subteran nu este deloc de ”invidiat”.

Conform spuselor primarului Robu, pasajul subteran urmează să fie dat în folosință în preajma Crăciunului, dacă vremea va permite muncitorilor să avanseze cu lucrările, principalele procese care mai sunt necesare acestei lucrări de mare anvergură rămânând turnarea stratului de asfalt de legătură în interiorul pasajului subteran (efectiv în tunel), turnarea stratului de asfalt de uzură pe toată lungimea pasajului, finalizarea pereților verticali și mai apoi doar mici ”amănunte”, care nu mai au o mare importanță.

Vocea Timișului, va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmăriți-ne

16,028FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
166CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
190CititoriConectați-vă
48,500AbonațiAbonați-vă

articole recente

cele mai citite articole săptămâna aceasta

Articole asemănătoare