Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriAdministrațieCum și-a început Nicolae Robu ziua de Sfântul... Nicolae FOTO

Cum și-a început Nicolae Robu ziua de Sfântul… Nicolae FOTO

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Sâmbătă, 6 decembrie 2014, în jurul orei 00:40, în ziua în care-și serba onomastica, primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a făcut o vizită surprinzătoare: pe ”șantierul Michelangelo”, așa cum îi place lui să-l numească.

Edilul-șef al capitalei Banatului ”arde” de nerăbdare să se finalizeze lucrările din interiorul pasajului subteran, motiv pentru care face zeci de vizite în acest loc pentru a ”supraveghea” dacă muncitorii care lucrează acolo își văd de treabă.

Culmea este că și la ora la care acesta a fost în vizită, o vizită care s-a întins până în jurul orei 1:00, oamenii erau prezenți la lucru și, surprinzător sau nu, chiar lucrau în tunel, deși era foarte frig, iar curentul din pasajul subteran nu este deloc de ”invidiat”.

Conform spuselor primarului Robu, pasajul subteran urmează să fie dat în folosință în preajma Crăciunului, dacă vremea va permite muncitorilor să avanseze cu lucrările, principalele procese care mai sunt necesare acestei lucrări de mare anvergură rămânând turnarea stratului de asfalt de legătură în interiorul pasajului subteran (efectiv în tunel), turnarea stratului de asfalt de uzură pe toată lungimea pasajului, finalizarea pereților verticali și mai apoi doar mici ”amănunte”, care nu mai au o mare importanță.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Batalion disciplinar! Poliția Locală Timișoara, centru de reeducare și reprofesionalizare pentru avertizorii publici, incomozi administrației Dominic Fritz

Până să sară cu comentariile în online, mereu din spatele unor conturi false, micuții...

Cuiul lui Pepelea! UMF Timișoara face salturi mortale ca sa privatizeze sănătatea bănățenilor, chiar sub nasul ministrului Alexandru Rafila

În numele autonomiei universitare și a unei modificări legislative, făcute pe genunchi și noaptea...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Povești nemuritoare! Primarul Dominic Fritz se ia la trântă imaginară cu clanul Cârpaci, acum, după ce lupta s-a încheiat și e obligat să aplice...

Cu surle și trâmbițe, ieri, primarul Dominic Fritz a anunțat că municipalitatea a chemat...

Ruben Lațcău a semnat în numele lui Nicolae Robu un contract de dirigenție de șantier

Că useriștii au vise umede, ori de câte ori vine vorba despre Nicolae Robu,...