Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Dan Negru vrea ca salariile din televiziune, să fie publice. „Sunt primul dispus să fac asta!”

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

După ce recent a apărut în presa „centrală” cum că Andreea Marin ar fi încasat un onorariu de 12.000 de euro pe săptămână de la Televiziunea Publică, timişoreanul Dan Negru cere intarea în „lumea civilizată” prin publicarea salariilor colegilor de breaslă, prezentatorul anunţând public că este de acord să-şi facă publică leafa pe care o încasează din partea trustului Intact, deţinut de mogulul Dan Voiculescu.

„Sunt dispus oricând să-mi fac publică leafa din televiziune, inclusiv banii câştigaţi în toţi anii trecuţi. În toata lumea civilizată a televiziunii, starurile îşi fac publice câştigurile, doar la noi e brambureala zvonurilor. Citesc că Andreea Marin câştiga 16.000 euro pe săptămână de la T.V.R., dar probabil ca asta era suma pentru întreaga producţie, nicidecum leafa unui prezentator. Nu există un astfel de onorariu în televiziunea din România, pe săptămână! Cred că televiziunea, ca breaslă, poate intra în normalitate făcând publice lefurile vedetelor. Sunt primul dispus să o facă!” anunţă Dan Negru.

Timişoreanul dă şi câteva exemple, dar de peste hotare, acolo unde lefurile angajaţilor din domeniul televiziunii de divertisment sunt într-adevăr fabuloase. „Iată lefurile celor mai importanţi moderatori europeni. Televiziunile la care lucrează, fie publice, fie comerciale, le fac publice. E vremea să o facă şi ai noştri:
– Bruno Vespa – 1,2 milioane de euro pe an;
– Carlo Conti – 2,3 milioane de euro pe an;
– Paolo Bonolis – 3,1 milioane de euro pe an;
– Stephan Raab – 1,6 milioane pe an”, anunţă Dan Negru, cel mai bun prezentator de emisiuni de divertisment din România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Preselectii pentru emisiunea ”Castiga Romania!”, prezentata de timisoreanul Virgil Iantu

Virgil Ianțu, gazda emisiunii ”Câștigă România!”, îi așteaptă pe pasionații concursurilor de cultură generală...

Liderul suprem UNPR, ,,Kim Jong-Răducanu” : vă arestez pe toți

Circ pe platoul unei televiziuni din Timișoara, miercuri seară. Ion Răducanu, președintele UNPR Timiș...

Timișoreanul Dan Negru, lăsat FĂRĂ EMISIUNE! Ce mesaj de ”ADIO” a transmis

Timișoara a dat cel mai cunoscut prezentator de emisiuni de divertisment din ultimii ani....