dan-negru

După ce recent a apărut în presa „centrală” cum că Andreea Marin ar fi încasat un onorariu de 12.000 de euro pe săptămână de la Televiziunea Publică, timişoreanul Dan Negru cere intarea în „lumea civilizată” prin publicarea salariilor colegilor de breaslă, prezentatorul anunţând public că este de acord să-şi facă publică leafa pe care o încasează din partea trustului Intact, deţinut de mogulul Dan Voiculescu.

„Sunt dispus oricând să-mi fac publică leafa din televiziune, inclusiv banii câştigaţi în toţi anii trecuţi. În toata lumea civilizată a televiziunii, starurile îşi fac publice câştigurile, doar la noi e brambureala zvonurilor. Citesc că Andreea Marin câştiga 16.000 euro pe săptămână de la T.V.R., dar probabil ca asta era suma pentru întreaga producţie, nicidecum leafa unui prezentator. Nu există un astfel de onorariu în televiziunea din România, pe săptămână! Cred că televiziunea, ca breaslă, poate intra în normalitate făcând publice lefurile vedetelor. Sunt primul dispus să o facă!” anunţă Dan Negru.

Timişoreanul dă şi câteva exemple, dar de peste hotare, acolo unde lefurile angajaţilor din domeniul televiziunii de divertisment sunt într-adevăr fabuloase. „Iată lefurile celor mai importanţi moderatori europeni. Televiziunile la care lucrează, fie publice, fie comerciale, le fac publice. E vremea să o facă şi ai noştri:
– Bruno Vespa – 1,2 milioane de euro pe an;
– Carlo Conti – 2,3 milioane de euro pe an;
– Paolo Bonolis – 3,1 milioane de euro pe an;
– Stephan Raab – 1,6 milioane pe an”, anunţă Dan Negru, cel mai bun prezentator de emisiuni de divertisment din România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here