Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Mascaţii au „rupt uşa” la Casa de Pensii Lugoj. Un angajat a fost „săltat” pentru înşelăciune, fals şi uz de fals

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Joi, la primele ore ale dimineţii, poliţiştii din Lugoj au descins la Casa Locală de Pensii, acolo unde aveau informaţii că unul dintre angajaţi a „ajutat” ilegal cel puţin 15 persoane să obţină pensii eliberând adeverinţe de vechime false, împreună cu tatăl său. Oamenii legii percheziţionează atât sediul instituţiei cât şi domiciliile color doi bărbaţi, dar şi cele patru maşini pe care aceştia le deţin.

Angajatul Casei de Pensii se numeşte Ciprian Mile (foto) şi se presupune că acesta, cu complicitatea tatălui său, ar fi emis între 2005 şi 2012, în fals, adeverinţe ce atestă vechimea în muncă pentru diferite persoane din zona respectivă a judeţului. Cu ajutorul acestor adeverinţe, persoanele respective au îndeplinit condiţii de pensie, prejudiciul creat statului român fiind aproximat la peste 200.000 de lei.

Fiecare persoană care apela la „serviciile” angajatului Casei Locale de Pensii Lugoj, trebuia să scoată din buzunar, în schimbul adeverinţei false, până la 3.000 de lei. Cei doi lugojeni se foloseau de o fostă societate comercială administrată de tatăl angajatului Casei de Pensii, societate care între timp a fost închisă şi radiată din registrele Oficiului Comerţului.

Oamenii legii au identificat 15 persoane care fi apelat la falsurile lui Ciprian Mile. Cei doi lugojeni sunt acuzaţi de înşelăciune, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi uz de fals.

Foto:Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare