Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSănătateBilete pentru pensionarii şi asiguraţii din Timiş. Casa de Pensii te trimite...

Bilete pentru pensionarii şi asiguraţii din Timiş. Casa de Pensii te trimite la tratament, la munte sau la mare

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele serii de bilete de tratament, disponibile în 2013, sunt puse la dispoziţie de Casa Judeţeană de Pensii Timiş. Acestea sunt destinate atât pensionarilor cât şi asiguraţilor bugetului asigurărilor sociale de stat.

Pentru a putea solicita un astfel de bilet, cei interesaţi sunt rugaţi să se prezinte la sediul insituţiei aflate în Timişoara, pe strada Andrei Şaguna, bloc U6, la ghişeul numărul 5, în zilele de luni, marţi şi miercuri între orele 8:30 – 16:00, joi, între orele 8:30 – 18:00, şi vineri, de la ora 8:30 la ora 13:30.

Biletele sunt la hoteluri cotate de la două stele şi până la patru stele, iar staţiunile sunt următoarele: Eforie Nord, Techirghiol sau Neptun, la Marea Neagră, în timp ce staşiunile montane sunt: Govora, Olăneşti, Moneasa, Sângiorz, Slănic Moldova şi Sovata, toate acestea fiind în funcţie de bolile celor ce le solicită.

Actele necesare eliberării biletelor de tratament sunt: cerere, copie trimitere medicală, cupon pensie din ultima lună sau adeverinţă cu venitul brut din ultima lună, buletin identitate (original + copie xerox).

Pentru a vedea lista pusă la dispoziţie de Casa de Pensii,dai click pe documentul de mai jos.

[filesaa id=id=30714]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Articole asemănătoare