ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Defilare cu ambarcațiuni și exerciții demonstrative la Zilele Lacului Surduc

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Timișorenii care vor să scape de căldura sufocantă din oraș au la dispoziție un eveniment special, în acest weekend, Zilele Lacului Surduc. La manifestări participă și Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”BANAT” al județului Timiș în colaborare cu SALVO Timișoara și Unitatea Militară Giarmata, care au pregătit mai multe surprize pentru participanți.

Zilele Lacului Surduc au loc în weekend, în localitatea Fîrdea. Din program nu lipsesc efectivele ISU Banat, care, în colaborare cu SALVO Timișoara și Unitatea Militară Giarmata vor organiza duminică, începând cu ora 12:00, un exercițiu demonstrativ de salvare de la înec și o defilare cu ambarcațiuni pe lac.

De asemenea, în data de 25 și 26.05.2016, pentru desfășurarea în bune condiții a evenimentului, reprezentanții ISU Banat vor asigura măsurile specifice pentru buna desfășurare a evenimentului.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore