Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Dezvoltatorul imobiliar ARED vine şi la Timişoara, dar şi în Ungaria şi Austria

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Compania, membră a holdingului Alber, a dezvoltat în Arad trei proiecte rezidenţiale – RED 1, 2, 3 – ultimul dintre ele urmând a fi finalizat anul viitor. În total, peste 1.500 de apartamente finalizate, precum şi un azil de bătrâni şi peste 60.000 de metri pătraţi de hale industriale şi birouri.

Un al patrulea ansamblu rezidenţial, RED 4, este în derulare în Oradea. Este vorba despre un proiect cu o valoare de piaţă de aproximativ 14 milioane de euro, care va cuprinde 280 de apartamente. 200 dintre ele au fost deja vândute. În total, cele patru proiecte valorează peste 98 de milioane de euro.

„Ne apropiem de sfârşitul anului şi, trăgând linie, bilanţul este pozitiv, în sensul că am reuşit să vindem mai multe apartamente decât în 2012, în ciuda unei pieţe încă îngheţate. Cred că explicaţia este simplă: oferim produse de calitate, la un preţ corect. În plus, suntem singurul constructor de apartamente „inteligente” din vestul ţării. Nu în ultimul rând, calitatea lucrărilor noastre se datorează şi faptului că lucrăm cu firme de construcţie din Ungaria, cu o mare experienţă în acest domeniu”, a precizat Florin Moş, Director de Marketing şi Vânzări al companiei româneşti.

Astfel, apartamentele „inteligente” sunt dotate cu senzori de mişcare, senzori de apă, senzori de fum, senzori de gaz. În cazul unor defecţiuni, proprietarul este alertat prin SMS, astfel că poate interveni în timp util pentru remedierea situaţiei. De asemenea, apartamentul se comportă asemeni unui robot, putând să oprească apa atunci când detectează scurgeri de apă şi este dotat cu un cronotermostat care permite proprietarului să seteze temperatura în imobil în funcţie de orice interval orar, în fiecare zi a săptămânii. „Apartamentele noastre se pot achiziţiona la un preţ corect, de 620 de euro/metrul pătrat”, a mai precizat Moş.

După succesul înregistrat la Arad şi Oradea, compania are programate investiţii similare la Timişoara şi Cluj. Anul 2015 va fi unul de referinţă, atunci urmând să decidem direcţia investiţiilor viitoare: spre Vest, în Ungaria şi Austria, sau spre sud-est, în Braşov, Bucureşti şi Constanţa. „Planul nostru de business are în vedere aceste două direcţii. Investiţii în Vest, dincolo de graniţele ţării, sau proiecte noi în mari oraşe din România precum Bucureşti, Braşov şi Constanţa. Vom lua decizia potrivită în 2015. Deocamdată, ne aşteptăm la o stagnare a pieţei construcţiilor în sectorul rezidenţial în 2014, ceea ce pentru noi este un avantaj. Clienţii sunt mai atenţi la calitatea construcţiei şi istoricul dezvoltatorului. Cel mai probabil, pe piaţa rezidenţială nu vor apărea mulţi dezvoltatori noi sau constructori care să poată tulbura cererea şi oferta de apartamente noi”, a conchis Moş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Cinci școli din Timișoara, dotate cu senzori pentru detecția dioxidului de carbon și a nivelului de temperatură și umiditate

Primăria Timișoara a montat senzori pentru detecția dioxidului de carbon, a nivelului de temperatură...

Senzori de vânt – ultima armă a Primăriei Timișoara în lupta cu vântul care face prăpăd

Doi morți în Timișoara, alți trei în județ, zeci de răniți și stricăciuni de...

ANL va construi un bloc pentru medici la Timişoara. Câte apartamente va avea

Super veste pentru medicii din Timişoara, din partea Agenţiei Naţonale a Locuinţei. Agenţia va...