AcasăStiriNational si InternationalDin Piaţa Operei, la război. 500 de militari din Batalionul 2 “Scorpionii...

Din Piaţa Operei, la război. 500 de militari din Batalionul 2 “Scorpionii Galbeni” din Timișoara vor pleca în Afganistan

514 ostasi de la Unitatea din Chișoda, care face parte din Batalionul 2 Manevră “Scorpionii Galbeni”, vor merge marti, într-o nouă misiune de menținere a păcii în Afganistan, timp de șase luni. Ministrul apărării naţionale, Mircea Duşa, şi şeful Statului Major General, general-locotenent Ştefan Dănilă, vor participa la ceremonia prilejuită de plecarea în teatrul de operaţii, care va avea loc maine, începând cu ora 9.00, în Piaţa Victoriei din Timişoara.

Militarii Batalionului 2 Manevră ,,Yellow Scorpions” vor îndeplini în zona de responsabilitate din Provincia Zabul, timp de şase luni, misiuni menite să asigure un climat de securitate oportun transferului responsabilităţilor către forţele de securitate afgane. La festivitate vor participa reprezentanţi ai conducerii Ministerului Apărării Naţionale, ai autorităţilor publice locale, judeţene şi ai instituţiilor din sistemul naţional de apărare, familiile şi rudele militarilor Batalionului 2 Manevră „Yellow Scorpions”.

Militarii au ales voluntar să plece în misiune, aceștia vor primi pe lângă salariul de bază, 71 de euro pe zi.

 

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

15,745FaniÎmi place
538CititoriConectați-vă
163CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
186CititoriConectați-vă
48,300AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente