Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

DNA TIMIȘOARA a dat ,,iama” în IPJ TIMIȘ

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
câțiva nori
-2.3 ° C
-0.9 °
-2.8 °
89 %
3.1kmh
12 %
joi
8 °
vin
18 °
sâm
16 °
Dum
6 °
lun
-0 °

Procurorii DNA Timișoara au descins, luni dimineață, la sediul Inspectoratului Județean de Poliție Timiș. Potrivit anchetatorilor, se investighează infracțiuni de corupție ce au avut loc în instituție în 2015.

Pe lângă sediul IPJ Timiș, anchetatorii au descins împreună cu ofițerii DGA și jandarmi, și la Poliția Timișoara, alături de alte 11 locații de domiciliu. Vizați ar fi comisarul șef Sorin Muntean, fost șef al IPJ Timiș și Dumitru Pavel, aflat la conducerea Serviciului de Investigare a Criminalității Economice.

Ancheta verifică modul în care au fost soluționate mai multe dosare economice. Acuzațiile în acest dosar sunt de trafic de influență, constituire de grup infracțional organizat și dare și luare de mită. Anul trecut DNA Timișoara a ridicat peste 4.000 de procese verbale de amendă întocmite de agenți rutieri de la IPJ Timiș.

UPDATE 1. Pavel Dumitru, șeful Serviciului de Investigare a Criminalității Economice,  Iulian Boț (Viscol din Lugoj) și Sorin Munteanu, la audieri.

Printre primele persoane anchetate în acest dosar, care au fost aduse de jandarmi la sediul DNA  Timișoara se numără Pavel Dumitru, șeful Serviciului de Investigare a Criminalității Economice și Iulian Boț, cunoscut sub numele de Viscol, din Lugoj. De asemenea, la sediul DNA Timișoara a ajuns și Sorin Muntean,  fost șef al IPJ Timiș, pentru a fi audiat în acest dosar.

UPDATE 2. Pavel Dumitru şi Sorin Muntean, au fost scoşi din sediul DNA Timişoara, legaţi cu aceiaşi pereche de cătuşe şi duşi sub escorta celor de la DGA în arestul Poliţiei TimişAvocatul Marian Bâlc, ar fi fost omul de legătură dintre poliţişti şi “Viscol”, iar procurorii i-au percheziţionat biroul. Iulian Boţ, ţiganul din Lugoj a fost de asemenea reţinut pentru 24 de ore şi introdus în arestul IPJ Timiş.

În jurul orei 4,30, avocatul Marin Bâlc a părăsit sediul DNA Timişoara însoţit de apărătoarea sa. Ancheta procurorilor DNA Timişoara, este în curs de desfăşurare.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=xXFztMlI5W8&feature=youtu.be]

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare