telefon-furat2

Poliţiştii locali aflaţi în patrulare pe Bulevardul Republicii, în zona Parcului Central din Timişoara, au depistat doi tineri suspecţi de sustragerea unui telefon mobil de la o persoană aflată în perimetrul parcului.

telefon furat1Incidentul a avut loc aseară, în jurul orei 23:30, iar păgubitul, în vârstă de 16 ani, cu domiciliul în Cluj Napoca, a declarat că a fost abordat de două persoane, care i-au solicitat să le împrumute telefonul mobil pentru a efectua o convorbire, dar au fugit imediat cu bunul respectiv.

Imediat poliţiştii locali i-au depistat pe cei doi (foto sus), în persoana lui S. Samir, de 19 ani, din Găvojdia, judeţul Timiş, şi B. Căruntu, tot de 19 ani, cu domiciliul în Timişoara. Asupra acestora a fost găsit şi telefonul mobil la care a făcut referire partea vătămată.

Cei în cauză au fost predaţi Secţiei 1 Poliţie pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, telefonul fiind înapoiat puştiului din Cluj.

1 COMENTARIU

  1. da astia sunt bulangii din parcul central…..vesnic ii vezi pe acolo cu surorile Bakara……ala mai inalt se da mare cantaret de rapp si el e hotz vai doamne doamne……

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.