Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialDouă BMW-uri INCENDIATE de o mână criminală, la Timișoara FOTO/VIDEO

Două BMW-uri INCENDIATE de o mână criminală, la Timișoara FOTO/VIDEO

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Azi-noapte, liniștea de pe strada Bujorilor din Timișoara a fost înlocuită cu multă zarvă din cauze ”suspecte”. Două autoturisme BMW au ars ca torțele după ce ”cineva le-a dat foc intenționat” susține proprietarul mașinilor.

Pompierii au fost solicitați să intervină pe strada Bujorilor, în fața imobilului de la numărul 33, întrucât acolo se aflau două autoturisme care au luat foc. ”O vecină mi-a bătut azi-noapte în geam, pe la ora două și jumătate că îmi arde mașina. Am ieșit repede și am încercat să sting cu un stingător mic, apoi cu unul mare, apoi cu un altul la fel de mare, însă nu am reușit. Între timp am chemat și pompierii care nu au putut face altceva decât să limiteze proporțiile incendiului” ne-a informat proprietarul celor două autoturisme incendiate. Dacă una dintre BMW-uri era mașina sa personală, cea de-a doua o folosea pentru piese de schimb, însă și așa pagubele financiare sunt mari.

Deși pompierii nu au anunțat încă o concluzie finală în acest caz, tânărul care deținea cele două vehicule, din care nu a mai rămas mai nimic, este convins că este vorba despre mâna unor ”prieteni”, care ar fi pus focul intenționat, deoarece, în cazul în care vâlvătaia ar fi pornit de la un scurt-circuit focul s-ar fi extins mult mai încet și pe o suprafață mult mai mică, însă acțiunea a avut loc într-un interval scurt de timp.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare