Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSportEdiţia a VI-a Cupei "Memorialul Revoluţiei 1989" s-a desfăşurat în weekend, la...

Ediţia a VI-a Cupei „Memorialul Revoluţiei 1989” s-a desfăşurat în weekend, la Timişoara FOTO

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Cele opt echipe aliniate la start în prima zi, au fost repartizate în două grupe de câte patru, primele două clasate din fiecare grupă fiind calificate pentru meciurile de duminică, disputate la Sala Olimpia.

Aici au fost calificate direct finalistele de anul trecut, respectiv Rudolf Walter si Metanoia Timişoara. Meciurile au fost foarte disputate, punându-se mult suflet şi multă ambiţie în fiecare minge jucată, în final învingătoare ieşind Rudolf Walter, care, deşi a obţinut locul secund în grupa de calificare, a caştigat în cele din urmă competiţia pentru a doua oară consecutiv, trecând în finală de „Memorialul Revoluţiei”.

La această competiţie ş-au prezentat şi echipe din alte localităţi, respectiv: Centru de Reeducare Buziaş, Centrul Beraca Lugoj şi Centrul de Plasament Lugoj.

Cel mai bun portar al turneului a fost desemnat Mutaşcu Raul, de la echipa Rudolf Walter, iar titlul de cel mai bun jucător a fost obţinut de către Stepănescu Mihai, de la echipa „Memorialul Revoluţiei”.

Fiecare jucător a primit un pachet cu dulciuri, primele trei clasate primind cupe, iar restul echipelor, diplome de participare.

Competiţia a fost organizată de către Asociaţia Memorialul Revoluţiei 16-22 Decembrie 1989 Timişoara, în colaborare cu Primăria Timişoara si Consiliul Judeţean Timiş.

Clasament final general:
1. Rudolf Walter
2. Memorialul Revoluţiei
3. Metanoia Timişoara
4. Libertatea 89.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Batalion disciplinar! Poliția Locală Timișoara, centru de reeducare și reprofesionalizare pentru avertizorii publici, incomozi administrației Dominic Fritz

Până să sară cu comentariile în online, mereu din spatele unor conturi false, micuții...

Cuiul lui Pepelea! UMF Timișoara face salturi mortale ca sa privatizeze sănătatea bănățenilor, chiar sub nasul ministrului Alexandru Rafila

În numele autonomiei universitare și a unei modificări legislative, făcute pe genunchi și noaptea...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Proiect INEDIT cu fonduri UE. Cum vrea o asociaţie din Timişoara să ajute persoanele defavorizate

Program inedit la nivel naţional, implementat de Asociația Grupul de Acțiune Locală Timișoara, pentru...

Fostul președinte Emil Constantinescu a luat parte la plenul Consiliului Local Timişoara

Pentru că românul s-a născut poet şi ştie pe lângă fotbal şi politică să...

Primarul Robu: ”Timișoara, între puținele orașe din Europa cu două săli polivalente omologate pentru competiții internaționale”

Nicolae Robu a anunțat astăzi că Sala Polivalentă a Universității Politehnica din Timișoara va...