Ediţia a VI-a Cupei „Memorialul Revoluţiei 1989” s-a desfăşurat în weekend, la Timişoara FOTO

Date:

Cele opt echipe aliniate la start în prima zi, au fost repartizate în două grupe de câte patru, primele două clasate din fiecare grupă fiind calificate pentru meciurile de duminică, disputate la Sala Olimpia.

Aici au fost calificate direct finalistele de anul trecut, respectiv Rudolf Walter si Metanoia Timişoara. Meciurile au fost foarte disputate, punându-se mult suflet şi multă ambiţie în fiecare minge jucată, în final învingătoare ieşind Rudolf Walter, care, deşi a obţinut locul secund în grupa de calificare, a caştigat în cele din urmă competiţia pentru a doua oară consecutiv, trecând în finală de „Memorialul Revoluţiei”.

La această competiţie ş-au prezentat şi echipe din alte localităţi, respectiv: Centru de Reeducare Buziaş, Centrul Beraca Lugoj şi Centrul de Plasament Lugoj.

Cel mai bun portar al turneului a fost desemnat Mutaşcu Raul, de la echipa Rudolf Walter, iar titlul de cel mai bun jucător a fost obţinut de către Stepănescu Mihai, de la echipa „Memorialul Revoluţiei”.

Fiecare jucător a primit un pachet cu dulciuri, primele trei clasate primind cupe, iar restul echipelor, diplome de participare.

Competiţia a fost organizată de către Asociaţia Memorialul Revoluţiei 16-22 Decembrie 1989 Timişoara, în colaborare cu Primăria Timişoara si Consiliul Judeţean Timiş.

Clasament final general:
1. Rudolf Walter
2. Memorialul Revoluţiei
3. Metanoia Timişoara
4. Libertatea 89.

Vocea Timișului, va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmăriți-ne

16,028FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
166CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
190CititoriConectați-vă
48,500AbonațiAbonați-vă

articole recente

cele mai citite articole săptămâna aceasta

Articole asemănătoare