EROARE de proporţii la Romsilva! Regia condusă de timişoreanul Adam Craciunescu face angajări în… 2020 şi 2028 (?) FOTO

Eroare de proporţii la Regia Naţională a Pădurilor „Romsilva” – instituţie condusă de timişoreanul Adam Crăciunescu (PSD) – a anunţat de curând că are nevoie de angajaţi. Sub motto-ul „Oportunităţi de angajare în cadrul unităţilor RNP – ROMSILVA”, Regia naţională a postat pe site-ul oficial al instituţiei un tabel cu posturile vacante. Din acesta se vede clar că posturila vacante sunt în judeţele Cluj, Constanţa, Gorj, Botoşani, dar şi la nivel de „Centru”, adică la Bucureşti.

Dacă majoritatea anunţurilor au fost lansate pe parcursul anului 2014, unul singur datând din 2013, datele concursurilor, până la un anumit punct sunt plauzibile, două concursuri fiind programate azi, 9 aprilie 2014, urmând ca restul să se desfăşore pe 14, respectiv 15 aprilie.

Culmea, două dintre posturi, adică cele mai „vechi”, care sunt pentru judeţele Gorj şi Botoşani, au ca date de concurs zile mult mai „îndepărtate”: 20 martie 2020, respectiv, 20 august 2028 (foto stânga).

Să ştie cei de la Romsilva încă de pe-acum că vor avea nevoie de personal prin acea perioadă, sau se preconizează că politicienii nu vor mai fi „călare” pe funcţii de conducere în instituţii cu adevărat importante în ţara asta şi anunţă oamenii simpli să se pregătească temeinic pentru posturile respective?

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img