Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Fata urata a invatamantului romanesc! Topul celor mai GROSOLANE practici care sunt incetatenite in comportamentul personalului didactic

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
nori împrăștiați
5.1 ° C
6.2 °
3.9 °
81 %
3.6kmh
40 %
mar
6 °
mie
5 °
joi
8 °
vin
15 °
sâm
16 °

Fata urata a invatamantului romanesc! Topul celor mai GROSOLANE practici care sunt incetatenite in comportamentul personalului didactic 1Incepe un nou an scolar, dar invatamantul romanesc merge inainte cu aceleasi vechi probleme, cu aceleasi metehne cu care am fost obisnuiti.

Si care se pare ca ne-au intrat in sange. De altfel, nu este de mirare ca nu avem facultati in topurile mondiale si nici nu se intrevede vreo speranta ca vom avea curand.

Practici abuzive

Econtext va prezinta un top al metehnelor care circula prin invatamantul romanesc, un top al obiceiurilor grosolane, abuzive, chiar ilegale in anumite situatii.

Mai precis, spre a avea o idee mai clara, ne referim la diverse practici grosolane, la atitudini sau obiceiuri abuzive, adanc incetatenite in comportamentul personalului didactic.

Cum ar fi tentativa unor educatori, invatatori, etc. de a scoate profit de pe urma elevilor, prin preturi piperate pe diverse activitati extracuriculara (cum ar fi excursii, fotografii de grup, etc.). Sau la atitudinea grosolana a secretarelor.

Important: nu ne referim la practici incorecte ce tin de educatia in sine (cum ar fi copiatul, de exemplu), ci mai mult la practici referitoare la comportamentul personalului didactic. Si am listat opt astfel de practici comportamentale.

 

Atitudini

Si vom include opt astfel de atitudini comportamentale. Bineinteles, ele nu caracterizeaza toti angajatii din sistemul de invatamant, dar o parte insemnata a acestora.

Din nefericire, acest stil grosolan se manifesta si la cel mai inalt nivel scolar, in cadrul facultatilor. Si, evident, lista ramane deschisa.

Poate cea mai cunoscuta este atitudinea secretarelor, acesti adevarati ‚stapani’ ai institutiilor de invatamant.

De asemenea, nu putine plangeri au vizat faptul ca unii profesori nu trec la timp notele elevilor/studentilor in cataloage, ceea ce ii pune pe acesti in diferite situatii indezirabile.

 

Dar iata care sunt aceste OPT practici comportamentale care arata fata neagra a invatamantului romanesc:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

O.T.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare