ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Forţa Civică nu se lasă! „Suntem a doua formaţiune din ARD şi vrem doi candidaţi!”

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Forţa Civică pare puternică pe plan local. După primele discuţii în cadrul alianţei, preşedintele Andrei Văcaru spune că formaţiunea pe care o conduce va primi în mod cert un candidat, însă speră ca în final să se regăsească pe liste ambele propuneri ale formaţiunii sale. Acesta a mai declarat că i se par normale pretenţiile sale, pentru că Forţa Civică nu este doar o acoperire pentru PDL, ci a doua formaţiune din alianţă (PNTCD unde o fi în această ecuaţie?) şi i se pare normal ca în cazul în care cei doi candidaţi ai Forţei Civice vor trece de Comisia Macovei să se regăsească pe liste. Asta pentru ce partidul său oferă soluţii concrete de dreapta.

O.T.

Vezi declaraţia lui Andrei Văcaru vizavi de stabilirea candidaţilor în cadrul A.R.D.

[jwplayer mediaid=”6006″]

imagine Răzvan Dobrică

 

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore