Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialGao Racing Team Timișoara se implică într-o campanie DE CRĂCIUN! Implică-te și...

Gao Racing Team Timișoara se implică într-o campanie DE CRĂCIUN! Implică-te și TU în ‎ShoeBox 2014‬ – Cadoul din Cutia de Pantofi!

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

”Deoarece credem cu tărie că suntem o mare familie, cu mulţi susţinători, participanţi si fani, ne dorim ca finalul de an competițional 2014, să îl incheiem într-un spirit de solidaritate umană şi emoţie sufletească. Încercăm să dăruim fiecăruia o cutie de pantofi, frumos ambalată, plină de cadouri și vrem acest lucru de la cât mai multă lume. Implică-te şi tu, oferă o speranţă de Crăciun!” spune îndemnul Darianei, PR-ul clubului Gao Racing Team din Timișoara.

”Ne dorim să bucurăm, pe cât posibil, pe acei mai puțin norocoşi, aducându-le bucurie şi speranţă cu ocazia Craciunului. Deoarece vrem să legăm această acțiune de specificul organizației noastre, dorim să înglobăm distribuirea cadourilor cu un moment unic pentru acești copii, şi anume o mică demonstrație automobilistică” dezvăluie Dariana, reprezentanta clubului pilotului Sergiu ”GAO” Tirla, care se implică activ în campaia ShoeBox 2014 – Cadoul din Cutia de Pantofi.

Proiectul ‎ShoeBox2014‬ – Cadoul din Cutia de Pantofi constă într-o banală cutie de pantofi, pe care toți am avut-o uneori și de cele mai multe ori am aruncat-o, asta dacă nu ținem în ea tot felul de nimicuri. Ea poate fi transformată într-un cadou prin simpla umplere cu diferite obiecte ce pot fi oferite celor nevoiași.

Ce pot conţine cutiile

Cadourile vin în cutii de pantofi, capacul şi corpul cutiei se învelesc separat în hârtie de cadou. Oamenii se prezintă la centrul de colectare ‎Gao Racing Team‬ cu cutia deschisă, pentru ca voluntarul să poată verifica conţinutul acesteia. Ceea ce nu e potrivit va fi înapoiat persoanei care a adus cadoul, pe loc, în prezenţa acesteia, cutia se sigilează şi i se lipeşte eticheta cu vârsta şi sexul copilului căruia îi este destinat cadoul. Cutia poate să conţină jucării, dulciuri în termen de valabilitate (nu iaurt, compot, fructe), articole de îmbrăcăminte, rechizite, obiecte de igienă personală. Nu se acceptă articole/obiecte din campanii politice, pliante/cărţi religioase de niciun fel. ATENȚIE! NU se acceptă BANI! Motivul pentru care nu se acceptă sume de bani este legat de transparența acțiunii: pentru ca cei care fac aceste cadouri să nu poată avea dubii că cineva din organizarea acestei campanii își însușește banii sau bunurile.

Sugestii

În cutii pot fi puse următoarele tipuri de produse:
– dulciuri (ciocolată, biscuiți, napolitane), dar NU ceva perisabil (banane, portocale, iaurt);
– articole școlare: caiete, creioane colorate, ghiozdan, penar sau orice altceva util unui elev la cursuri;
– jucării potrivite pentru vârsta și sexul copilului (papuși, mașinuțe, etc);
– produse de igienă personală: periuță și pastă de dinți, săpun, șampon, gel de duș, absorbante;
– felicitare de Crăciun pe care ”donatorul” să scrie câteva rânduri pentru copilul care va primi cutia (donatorul are posibilitatea să-și scrie datele tale de contact pentru a păstra legătura cu copilul care primește cutia);
– articole de îmbrăcăminte: un fular, căciula, ciorapi groși, mănuși sau orice altceva de acest fel, nou sau purtat dar care să fie recent spălate, să arate bine, să nu fie rupt, pătat sau deteriorat;
– o lumânare parfumată care să le amintească și lor de mirosul Crăciunului, însă fără chibrituri ca nu cumva copiii să facă vreo ispravă. Lumânarea nu trebuie să fie ceva “fancy”, ci una “folosibilă” (mulți dintre ei NU au nici măcar curent electric);
– orice alt obiect ce poate deveni un cadou de care știți că s-ar bucura copiii voștri sau de care v-ați fi bucurat chiar voi dacă erați în locul lor.

Pachetele se colectează la adresa clubului Gao Racing Team Timișoara, pe str. Mareșal Constantin Prezan Bl. 77, Ap.1. Persoană de contact: Tirla Sergiu Tel: 0722.89.17.16. Campania ShoeBox se desfășoară la nivel național, iar lista cu celelalte puncte de colectare din toată țara, dar și alte puncte de colectare din Timișoara pot fi găsite AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Batalion disciplinar! Poliția Locală Timișoara, centru de reeducare și reprofesionalizare pentru avertizorii publici, incomozi administrației Dominic Fritz

Până să sară cu comentariile în online, mereu din spatele unor conturi false, micuții...

Cuiul lui Pepelea! UMF Timișoara face salturi mortale ca sa privatizeze sănătatea bănățenilor, chiar sub nasul ministrului Alexandru Rafila

În numele autonomiei universitare și a unei modificări legislative, făcute pe genunchi și noaptea...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Mijlocele de transport în comun din Timişoara vor circula după programul de sărbătoare, de Crăciun şi Anul Nou

Atenţie, timişoreni, dacă folosiţi mijloacele de transport în comun în această perioadă. Societatea...

La Timisoara se strang fonduri pentru a oferi un pranz cald elevilor defavorizati. Doneaza!

A fost lansată cea de-a patra ediție a campaniei de strângere de fonduri ”O...

Teatrul National din Timisoara, campanie pentru ”amandoi”

Teatrul Național din Timișoara a demarat o nouă campanie ”Amândoi”, sub sloganul ”Intoleranță! Agresivitate!...