Gheorghe Ciobanu- deputatul colegiului 10 Timiş, copia fidelă a lui Becali??

1
1029

Gheorghe Ciobanu candidat pentru un fotoliu de deputat, Colegiul 10 Timiş,membru actualmente PSD dar fost membru al Pdl-aspect omis în campania electorală.

Înca dinaintea perioadei „zbuciumate” din cadrul Partidului Democrat Liberal, domnul Ciobanu işi pregătea încet, încet teritorului pentru o nouă candidatură la Camera Deputaţilor, participând la diferite evenimente organizate de Parohiile, din diferite localităţi din Timiş, promiţându-le enoriaşilor şi nu numai, sume fabuloase pentru continuarea construiri bisericilor sau reamenajarea acestora,însă multe dintre  discuţii au ramas doar la acest stadiu.

Dar după caştigarea noilor alegeri şi pentru că nu a uitat de cei care l-au votat, deputatul a lăsat în cutia poştală a fiecarui cetăţean din colegiu 10 un caledar 2013, dar surpriză, în imagini se regăsesc o mare parte dintre aceştia, care în campania electorală au primit cadou o excursie din partea acestuia la Manastirea Prislop.

Dar ce face Domnul Deputat pentru cei mai puţini credincioşi din colegiu pe care dumnealui il reprezintă?Se rezumă la o simplă imagine şi la un text”Împreună pentru o viaţă mai bună?” sau asta reprezintă doar o mică modificare a bine cunoscutului slogan ”Să trăiţ bine!”.

 

Informaţiile publicate de voceatimisului.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

1 COMENTARIU

  1. Stiti cati ani trebuie sa mai treaca pana cand vor disparea aceste practici? Multi, foarte multi ani, pana cand aceasta genereatie practicanta cu foloase si minciuni va disparea si pana cand, din pacate, si cei care le primesc vor avea acelasi drum ca si primii. Exact atunci nu va mai exista asa ceva!

Comments are closed.