Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriPoliticăGheorghe Ciobanu- deputatul colegiului 10 Timiş, copia fidelă a lui Becali??

Gheorghe Ciobanu- deputatul colegiului 10 Timiş, copia fidelă a lui Becali??

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Gheorghe Ciobanu candidat pentru un fotoliu de deputat, Colegiul 10 Timiş,membru actualmente PSD dar fost membru al Pdl-aspect omis în campania electorală.

Înca dinaintea perioadei „zbuciumate” din cadrul Partidului Democrat Liberal, domnul Ciobanu işi pregătea încet, încet teritorului pentru o nouă candidatură la Camera Deputaţilor, participând la diferite evenimente organizate de Parohiile, din diferite localităţi din Timiş, promiţându-le enoriaşilor şi nu numai, sume fabuloase pentru continuarea construiri bisericilor sau reamenajarea acestora,însă multe dintre  discuţii au ramas doar la acest stadiu.

Dar după caştigarea noilor alegeri şi pentru că nu a uitat de cei care l-au votat, deputatul a lăsat în cutia poştală a fiecarui cetăţean din colegiu 10 un caledar 2013, dar surpriză, în imagini se regăsesc o mare parte dintre aceştia, care în campania electorală au primit cadou o excursie din partea acestuia la Manastirea Prislop.

Dar ce face Domnul Deputat pentru cei mai puţini credincioşi din colegiu pe care dumnealui il reprezintă?Se rezumă la o simplă imagine şi la un text”Împreună pentru o viaţă mai bună?” sau asta reprezintă doar o mică modificare a bine cunoscutului slogan ”Să trăiţ bine!”.

 

1 COMENTARIU

  1. Stiti cati ani trebuie sa mai treaca pana cand vor disparea aceste practici? Multi, foarte multi ani, pana cand aceasta genereatie practicanta cu foloase si minciuni va disparea si pana cand, din pacate, si cei care le primesc vor avea acelasi drum ca si primii. Exact atunci nu va mai exista asa ceva!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare