EXCLUSIV Gest emoţionant făcut de Vali Velcea de Crăciun. Vezi ce cadou frumos a făcut antrenorul de la Poli unui suporter cu dizabilităţi

- Advertisement -

EXCLUSIV Gest emoţionant făcut de Vali Velcea de Crăciun. Vezi ce cadou frumos a făcut antrenorul de la Poli unui suporter cu dizabilităţi 1Antrenorul ACS Poli Timişoara a lăsat pentru câteva clipe grijile fotbalului pentru a face un gest extraordinar pentru un suporter Poli Timişoara. Vali Velcea a vizitat, în locul lui Moş Crăciun, unul dintre cei mai pătimaşi suporteri ai echipei fanion a Banatului, făcându-i acestuia o surpriză de proporţii, ţinând cont că fanul este nedeplasabil. Vezi ce cadou i-a oferit Velcea suporterului.

EXCLUSIV Gest emoţionant făcut de Vali Velcea de Crăciun. Vezi ce cadou frumos a făcut antrenorul de la Poli unui suporter cu dizabilităţi 2Cum Moş Crăciun e deja pe drum, prăjiturile şi cozonacii s-au copt, iar brazii sunt gata „echipaţi”, tehnicianul divizionarei secunde ACS Poli Timişoara – Vali Velcea – şi-a propus să facă o surpriză, cu mult mai mare decât venirea Moşului, unui suporter aflat în dificultate. Singurul antrenor neînvins (în primele două ligi din România) în actuala stagiune fotbalistică s-a prezentat la uşa unuia dintre cei mai înfocaţi suporteri ai Poli Timişoara.

Mihai, căci acesta este numele suporterului „ţintit” de Velcea, face parte din categoria fanilor care, din păcate atât pentru el cât şi pentru „spiritul Timişoarei”, nu se poate deplasa la stadionul Dan Păltinişanu pentru a-şi urmări favoriţii la lucru, aşa cum fac suporterii în general. Partea tristă a poveştii lui Mihai e lungă, şi începe acum, aproape 21 de ani, însă, pentru a nu întrista pe toată lumea o vom relata pe scurt: Mihai a suferit un accident, fiind lovit de o maşină în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni, iar urmările impactului l-au lăsat infirm. Însă acesta a luptat pentru viaţa sa şi, deşi timp de patru luni a fost în comă, şi-a revenit încet-încet până la un anumit punct, însă pasiunea pentru Poli Timişoara a apărut, deşi a suferit accidentul la doar 6 anişori şi jumătate. Obişnuit cu atmosfera „microbistică” de fratele şi mama sa, Mihai şi-a îndreptat sufletul spre Poli şi nu l-a mai dezlipit de echipa, la acea vreme în alb-violet, nici în ziua de azi. Fie că a fost vorba de Poli Timişoara, Poli AEK Timişoara, Poli Ştiinţa 1921 Timişoara, vechea FC Timişoara sau actuala ACS Poli Timişoara, sufletul alb-violet al lui Mihai este, şi probabil va fi mereu, alături de Poli, sub orice denumire sau culori ar evolua ea.

EXCLUSIV Gest emoţionant făcut de Vali Velcea de Crăciun. Vezi ce cadou frumos a făcut antrenorul de la Poli unui suporter cu dizabilităţi 3Revenind la supriza de care a avut parte Mihai, pe măsura dragostei pe care acesta o poartă echipei sale de suflet, Velcea s-a gândit să-i ofere un cadou deosebit. Tehnicianul s-a prezentat la uşa suporterului cu un un tricou personalizat, inscripţionat pe spate cu numărul 8 (ziua de naştere a lui Mihai, data exactă fiind 8 mai 1985), şi cu numele „MIHAI”, iar pentru ca gestul să fie complet, Velcea i-a oferit acestuia şi un autograf exact pe numărul inscripţionat pe tricoul lui „Mişu”, aşa cum îi spun prietenii.

EXCLUSIV Gest emoţionant făcut de Vali Velcea de Crăciun. Vezi ce cadou frumos a făcut antrenorul de la Poli unui suporter cu dizabilităţi 4Supriza cea mai mare este culoarea tricoului oferit de Velcea, care are în componenţă doar culorile ALB şi VIOLET, fiind inscripţionat cu logo-ul ACS Poli Timişoara, sponsorul tehnic fiind acelaşi, Macron.

„Sunt tot timpul cu sufletul deschis faţă de orice persoană care are probleme de sănătate, şi în special dacă aceasta este una majoră, în contextul în care şi tatăl meu a suferit un accident la o vârstă înaintată, dar în astfel de cazuri contează doar ceea ce spunem mereu – În viaţă, sănătatea este cea mai importantă. Datorită programului pe care îl avem noi zi de zi, e bine să ne îndreptăm atenţia şi să creem puţină bucurie în sufletul celor afectaţi care, după părerea mea nu pot fi exact în rândul nostru, iar cu cât vom face mai des astfel de lucruri, cu atât cred că şi nouă ni se vor întoarce lucruri bune. Îi doresc din tot sufletul sănătate noului meu prieten Mihai, şi m-aş bucura ca de acum, an de an să pot să îmi îndrept atenţia cu un mic cadou sentimental, dacă cu altceva nu îi putem ajuta, pentru aceşti oameni. EXCLUSIV Gest emoţionant făcut de Vali Velcea de Crăciun. Vezi ce cadou frumos a făcut antrenorul de la Poli unui suporter cu dizabilităţi 5Pe Mihai îl aştept la meciuri chiar dacă este nevoit să stea într-un fotoliu rulant, iar probabil că la vară îi vom face un cadou mult mai frumos: promovarea în Liga I. Aşa cum acum am dăruit un tricou în culorile alb-violet, noi nefiind oficial purtători ale acestor culori, cred că în viitorul apropiat, între trei şi cinci luni să le putem purta oficial, de aceea am ţinut ca tricoul pentru Mihai să fie alb-violet, pentru că aceste culori o reprezintă pe Poli, îi place şi lui, apreciez enorm ceea ce are el în camera sa unde-şi duce cu greu orele, zilele şi anii şi îi dorec sincer întregii familii multă sănătate pentru a avea putere să poată sta lângă el pentru că orice om în situaţia lui merită mult mai mult. La mulţi ani Mihai, Crăciun Fericit şi cred că cel mai frumos cadou va putea fi la anul, când Poli va juca contra celor de la Dinamo iar noi îi vom bate” a declarat Velcea ceva mai destins decât la începutul întâlnirii, când a fost vizibil emoţionat de situaţia în care se află „Mişu”.

EXCLUSIV Gest emoţionant făcut de Vali Velcea de Crăciun. Vezi ce cadou frumos a făcut antrenorul de la Poli unui suporter cu dizabilităţi 6Ca o scurtă completare, referitor la camera lui Mihai, aceasta este „colorată” în alb şi violet, iar pe pereţi tronează în mare parte articole care amintesc de Poli – echipa lui de suflet, de la ceas de perete cu emblema „Poli”, la calendar cu acelaşi logo, până la mici obiecte de decorare care poartă aceleaşi culori, până şi covorul de pe jos fiind alb-violet, ca să nu mai spunem de „ţinuta” suporterului, care se îmbracă aproape tot timpul în alb-violet. Nici bradul de Crăciun nu putea fi decorat decât cu globuri şi alte ornamente în culorile echipei de suflet a lui Mihai – Poli Timişoara.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

CJ Timis se lauda cu transparenta in alegerea finantarii proiectelor culturale si sportive pe anul 2019

Consiliul Județean Timiș (CJT) supune dezbaterii publice ghidurile privind...

Mamicile mai tari ca Google, din Timisoara, va invita la propriul Targ de Craciun

Sfârșitul acestei săptămâni vine cu un nou eveniment organizat...

Timisoara mai poate astepta: CNI finanteaza un stadion de 10.000 de locuri la Slatina

La începutul acestei săptămâni, preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Călin...
spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img