IA17-34-China-main

Fondat în 1961 de către secretarul local al Partidului Comunist, Wu Renbao, Huaxi a evoluat de la o comunitate de țărani săraci la una plină de avuție. Fondatorul s-a folosit de metodele moderne din agricultură și afaceri, construind fabrici de oțel și firme de logistic și textile. Comuna a fost listată la bursa în anul 1998 iar în prezent este o corporație majoră, companiile exportând de acolo în peste 40 de țări.

Fiecare locuitor primește o parte din profitul corporației și are cel puțin 250.000 de dolari în cont. Singurul zgârie-nori din acea regiune se află în acest sat, Hotelul International Longxi,cu o capacitate de 74 de etaje și înălțimea de 328 de metri, în cadrul căruia lucrează  3.000 de angajați. Designul turnului, per ansamblu, seamana izbitor cu trofeul acordat de FIFA la Campionatul Mondial. O altă, atracție turistică este statuia din centru, clădită dintr-o tonă de aur masiv, înfățișând un bou. De asemenea, în Huaxi taxiurile sunt.. zburătoare adică elicoptere. Oamenii de afaceri care locuiesc acolo apeleaza la ele pentru a-i transporta dintr-un loc in altul.

Sătucul se dezvoltă într-un ritm amețitor în fiecare zi, localnicii nu au liber în weekend, totul funcționând sub ideologiile bogăției și muncii. Megafoanele din localitate răsună zilnic imnul satului care ridică în slăvi comunismul.Huaxi este simbolul dezvoltării și bogăției ce poate fi atinsă doar prin truda muncii.

sursă foto:independent.co.uk

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.