Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Înainte de Sărbători, eşti invitatul Asociaţiei Tineretului ONU din Romania la doua evenimente imposibil de ratat

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Dezbaterea studenţească pe tema: ” E timpul să afirmăm că intervenţiile umanitare sunt mai importante decât suveranitatea naţională?” se va desfaşura joi 13 decembrie,ora 13:00 Amfiteatrul A03 – UVT.

Membrii Asociaţiei Tineretului ONU din Romania işi încep invitaţia sub o nota amuzantă:„Desi reclamele de la Coca-Cola au dat oficial startul sarbatorilor de iarna, Asociatia Tineretul ONU din Romania va invita la 2 evenimente menite a celebra implinirea a 57 de ani de la aderarea Romaniei la ONU, ca sa ne pice mai bine masa de sarbatori alaturi de cei dragi”.

Invitaţia se adresează tinerilor, studenţilor, cadrelor didactice,tuturor oamenilor cu o inimă bună şi o minte ascuţită” a declarat pentru voceatimişului.ro  Toma Grozăvescu, vicepreşedintele al Asociaţiei.

 Echipele de debate arată astfel:
Afirmatori:
Radu-Ion GHEORGHE – Relatii Internationale si Studii Europene – anul II
Roberto George PASCA – Relatii Internationale si Studii Europene – anul I

Negatori:
Cristian-Mihai COSTENAR – Stiinte Politice anul I
Lidia CERCEGA – Colegiul National „C.D. Loga” clasa a XII-a

Moderează: Alexandru Jădăneanț – directorul departamentului de Științe Politice – FSPFSC
Eşti aşteptat  joi, 13 decembrie în A03 – UVT la ora 13:00 să vezi dacă eşti peacekeeper sau peacemaker!

Partea a doua a evenimentului se va desfaşura- vineri 14 decembrie ora 19:00 la Cuib D’arte unde va avea loc o proiecţie de film: Hotel Rwanda.

Filmul are un scop caritabil,tinerii fiind susţinatorii acelora care nu sunt la fel de norocoşi, intrarea fiind liberă iar toate donaţiile obţinute vor fi acordate Asociaţiei Little People care se ocupă cu ajutorarea copiilor diagnosticaţi cu cancer.

Proiect realizat cu sprijinul:”Facultății de Științe Politice, Filosofie și Științe ale Comunicării” – Universitatea de vest din Timișoara

Echipa Tineretul ONU,

Va aşteaptă cu drag!

1 COMENTARIU

  1. Fara indoiala exista o nevoie reala si de astfel de evenimente pentru tinerii studenti. Sunt momente in care si stiinta trebuie alaturata mai mult dezvoltarii multidisciplinare a tinerilor, care in caz contrar risca sa ramana cantonati intr-un singur domeniu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare