AcasăStiriÎntronizarea noului Mitropolit al Banatului dă peste cap mersul mijloacelor de transport...

Întronizarea noului Mitropolit al Banatului dă peste cap mersul mijloacelor de transport în comun, în Centrul Timișoarei

Duminică, 28 decembrie 2014, vor fi deviate câteva linii ale mijloacelor de transport în comun care traversează zona centrală întrucât Catedrala Mitropolitană va găzdui slujba de întronizare a noului Arhiepiscop al Timișoarei și Mitropolit al Banatului Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop onorific Ioan Selejan.

Regia Autonomă de Transport Timișoara (RATT) anunță că între ora 7:30 şi 13:30 liniile de autobuz 33, Expres 3 şi Expres 33 vor circula până la Piaţa Regina Maria. Autobuzele vor opri în staţia pentru tramvaie de la Catedrală și în staţia din dreptul Parcului Central. În intervalul menționat stația de autobuze de la Catedrala Mitropolitană se suspendă.

Vă reamintim că Înaltpreasfinţitul Părinte Ioan Selejan, Mitropolitul ales al Banatului, s-a născut pe 14 noiembrie 1951, în localitatea Pietrani din judeţul Bihor, fiind al patrulea copil al familiei și va fi întronizat la finalul acestei săptămâni ca Arhiepiscop al Timișoarei și Mitropolit al Banatului.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

15,745FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
163CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
187CititoriConectați-vă
48,400AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente