16-octombrie-2021
AcasăStiriSportIonel Pascotă câştigătorul primei curse din noul sezon

Ionel Pascotă câştigătorul primei curse din noul sezon

Duminică a avut loc în Grecia pe circuitul din Serres prima etapă a Campionatului European de est şi totodată prima etapă din Campionatul Naţional de Motociclism Viteză. Echipa Pascota Racing Team Giroc a fost prezentă pentru a începe în forţă noul sezon.


Zilele dedicate antrenamentelor şi calificărilor l-au adus pe Pascota în pole-position la fiecare rundă de calificări la amândouă clase, 600 Supersport respectiv 1000 Superbike.
 Startul cursei în Campionatul Naţional la clasa Supersport la avut pe Pascotă în primul viraj pe locul 1, poziţie pe care a menţinut-o până la sfârşitul cursei. Tot la Supersport în Campionatul European de est a terminat pe poziţia a doua.
Aşadar clasamentul după cursă a fost:

Clasa SSP:
Locul I – PASCOTĂ Ionel – CS PASCOTĂ Ioan Ilie Giroc
Locul II – POP Petre – CS FIREMOTORSPORT Bucureşti
Locul III – COSTESCU Cosmin – CS TAIFUN Racing Team Timişoara

 La clasa 1000 Superbike s-a repetat situaţia din prima cursă cu Pascota în prima poziţie care a ţinut-o până la final.
Clasamentul clasei a fost următorul:

Clasa SBK:
Locul I – PASCOTĂ Ionel – CS PASCOTĂ Ioan Ilie Giroc
Locul II – MISTODE Ionuţ – CS BGS Bucureşti
Locul III – CAZACU Cătălin – CS TAIFUN Racing Team Timişoara

Tot la acestă competiţie la cursa Superbike debutanţi sportivul Grig Alexandrescu a terminat pe pozita 1 şi Tose |Ciprian pe poziţia a doua, amândoi fiind legitimaţi la Pascotă Racing Team Giroc.
Campionatul Naţional în acest se zon va avea 5 etape din care se va scade cel mai slab rezultat.

„A fost un start de sezon perfect pentru mine şi pentru echipă. După accidentul de anul trecut am revenit în forţă pentru a apăra Titlurile de Campion câştigate anul trecut. Vreau să mulţumesc mecanicului meu Mircea Doncean care este omul din umbră şi are mare contribuţie la aceste rezultate frumoase. Aştept următoarea etapă de Campionat European de est din Serbia ce va avea loc peste 2 săptămâni. ” – a declarat Ionel Pascota.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente