Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Îți plac DRIFT-urile? Gândește-te la un nume pentru viitorul campionat în care piloții de rally o dau de-a latu’ și te poți alege cu un premiu

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Asociaţia Club Sportiv „Gao Racing Team Timișoara” în colaborare cu Automobil Club Român va organiza în anul competiţional 2015 un Campionat de Drift, care va cuprinde șase etape. ”Dorim să promovăm Driftul în zona de Vest a ţării, alături de etapele din Campionatul Judeţean şi Naţional organizate de ACR Timiș. După experienţa acumulată în 2014, dorim să organizam un campionat puternic, provocator şi accesibil tuturor celor care vor sa practice acest sport într-un cadru organizat. Continuăm experienţa unică „Taxi-Drift” și introducem și o etapă de BurnOut Show” ne-a declarat reprezentantul clubului sportiv.

Propunerile pentru numele competiției, care va fi una de interes cel puțin regional, trebuie postate pe pagina evenimentului deschisă pe Facebook și accesibilă AICI, până la data de 10 februarie 2015, iar fiecare participant poate posta un număr nelimitat de variante.

Se dă și un PREMIU

Juriul care va decide câştigătorul este format din membrii Asociaţiei „Gao Racing Team Timișoara”, iar câștigătorul concursului va fi recompensat cu un premiu-surpriză, un pachet personalizat oferit de catre A.C.R Timiș si clubul Gao Racing Team.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Parcarea ”ANTI-drift” de la stadionul Dan Păltinișanu, aproape GATA! Cum arată zona acum FOTO

Timișorenii care locuiesc în apropierea celui mai mare stadion din Banat vor avea, în...

Unul dintre cei trei Academicieni din ţară, în domeniul Ştiinţelor Tehnice, este profesor al Universităţii Politehnica Timişoara

Academicianul Dan Dubină este profesor în cadrul Facultăţii de Construcţii a Universităţii Politehnica Timişoara...

Caricaturistul Ştefan Popa Popa’s, premiat în Lituania FOTO

Timișoreanul Ștefan Popa Popa's a fost invitat în “Ţara Baltică” din poziția de cel...