Asociaţia Club Sportiv „Gao Racing Team Timișoara” în colaborare cu Automobil Club Român va organiza în anul competiţional 2015 un Campionat de Drift, care va cuprinde șase etape. ”Dorim să promovăm Driftul în zona de Vest a ţării, alături de etapele din Campionatul Judeţean şi Naţional organizate de ACR Timiș. După experienţa acumulată în 2014, dorim să organizam un campionat puternic, provocator şi accesibil tuturor celor care vor sa practice acest sport într-un cadru organizat. Continuăm experienţa unică „Taxi-Drift” și introducem și o etapă de BurnOut Show” ne-a declarat reprezentantul clubului sportiv.

Propunerile pentru numele competiției, care va fi una de interes cel puțin regional, trebuie postate pe pagina evenimentului deschisă pe Facebook și accesibilă AICI, până la data de 10 februarie 2015, iar fiecare participant poate posta un număr nelimitat de variante.

Se dă și un PREMIU

Juriul care va decide câştigătorul este format din membrii Asociaţiei „Gao Racing Team Timișoara”, iar câștigătorul concursului va fi recompensat cu un premiu-surpriză, un pachet personalizat oferit de catre A.C.R Timiș si clubul Gao Racing Team.