AcasăStiriSocialJandarmii Grupării Mobile, cu ochii pe tăietorii ilegali de lemne, în mijlocul...

Jandarmii Grupării Mobile, cu ochii pe tăietorii ilegali de lemne, în mijlocul pădurii

Miercuri, 14 ianuarie 2014, în jurul orei 15:00, patrula de jandarmi, împreună cu inspectorul silvic, a auzit un zgomot de motofierăstrău ce funcţiona la o distanţă apreciabilă în zona împădurită, drept pentru care s-a luat măsura de a se deplasa la locul respectiv pentru a constata dacă activitatea este legală.

Ajungând la faţa locului, jandarmii au depistat un bărbat, M.M. în vârstă de 63 de ani care a tăiat trei arbori. Au fost identificate şi măsurate buturugile, după care s-a întocmit un proces verbal de luare în custodie a materialului lemnos către pădurar.

Lemnul din specia cer, tăiat ilegal, în cantitate de 4,265 metri cubi a fost măsurat de către inspectorul silvic, valoarea de imputare ridicându-se la suma de 1198,84 lei, iar persoana depistată este cercetată în continuare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăiere ilegală de arbori.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

15,745FaniÎmi place
538CititoriConectați-vă
163CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
186CititoriConectați-vă
48,300AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente