Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Manechinul Bianca Tănase se întoarce acasă. Agenția PTK Models i-a obținut semnătura!

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
26.9 ° C
27.8 °
26.1 °
36 %
2.6kmh
0 %
vin
27 °
sâm
27 °
Dum
24 °
lun
24 °
mar
26 °

Anii de experiență în modeling, petrecuți dincolo de graniță, au facut-o pe Bianca Tănase una din cele mai râvnite modele de către casele de modă. Cu toate că în ultimii ani, odata cu plecarea în Italia, Bianca a cam ieșit din atenția mass-mediei, întoarcerea în țară dar și colaborarea cu agenția PTK din Timișoara, au readus-o pe tânăra blondă în gura presei. Dupa ce a pășit pe podiumurile din Milano, capitala modei europene, Bianca revine acasă, cu gandul relansării carierei pe tărâmurile patriei.

“Este ciudat, nu stiu ce sentiment pot sa am, bucurie cred, nu poate fi definit ceea ce simt acum. Este o onoare pentru mine sa fiu impresarul unui model de asemenea calibru” a declarat Bogdan Pătruică pentru Star Magazin.
Am auzit multe despre Bianca, are o carieră bine apreciată în modeling și m-am bucurat sincer la aflarea veștii că se întoarce acasă, în Timișoara, mai mult semnează un contract cu PTK, o agenție respectată în orașul de pe Bega. Mă bucur că vom fi colege și că am onoarea să lucrez cu ea” a declarat Lavinia Mihnea, una din modelele vechi ale agenției.
Am contactat-o și noi pe Bianca și cu toate că am reușit foarte greu să luam legătura modelul ne-a declarat doar că e fericită că a revenit acasa și că “ne vom revedea curând pe podium.
Sursa: Star Magazin

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare