Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Marea reabilitare termică a blocurilor! Cu bani europeni

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
ploaie ușoară
4.8 ° C
6.2 °
3.4 °
90 %
4.6kmh
100 %
joi
9 °
vin
17 °
sâm
17 °
Dum
8 °
lun
2 °

Proprietarii de apartamente beneficiaza de sprijin finaciar de la Comisia Europeană pentru lucrările de izolare termică. Condiţia este, ȋnsă, ca beneficiarii să fie persoane defavorizate sau familii cu venituri reduse, care vor contribui cu minimum 10% din suma totală. Restul de bani vor veni din Fondul European de Dezvoltare Regională, dar şi de la bugetul de stat, bugetul autorităţilor locale şi de la asociaţiile de proprietari.

Depunerea proiectelor va ȋncepe din 15 octombrie, urmȃnd ca programul să devină funcţional de la 1 noiembrie 2012. Potrivit Ministrului Dezvoltării Regionale, Eduard Hellvig, criteriul de aprobare a proiectelor va fi ordinea depunerii acestora.

Sunt eligibile pentru sprijin financiar blocurile eligibile construite în perioada 1950-1990, în municipiile reşedinţă de judeţ şi în capitală.

Poate că şi Timişoara s-ar putea încadra în acest program, dat fiind că pe agenda electorală a primarului era trecută şi reabilitarea a peste 200 de blocuri.

 

Denise Popa

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare