Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriMașină parcată pe Calea Stan Vidrighin, lăsată de hoți ”pe butuci” FOTO/VIDEO

Mașină parcată pe Calea Stan Vidrighin, lăsată de hoți ”pe butuci” FOTO/VIDEO

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

În urmă cu câteva luni, un șofer a decis, din motive numai de el știute, să-și parcheze mașina, un Volkswagen Vento, pe Calea Stan Vidrighin din capitala Banatului, undeva în fața fostei fabrici de Autoturisme ”Tehnometal”.

După ce a ”staționat” vreme îndelungată acolo, mașina fiind acoperită cu un strat extrem de gros de ”jeg”, fapt ce a ”inspirat” o anumită categorie de ”afaceriști” din orașul de pe Bega, astfel că autoturismul a început să se… descompună. La propriu!

Mașina a rămas până acum fără roți, aceasta nefiind ”transportabilă” în starea actuală, întrucât hoții i-au sustras aceste ”componente”. Tot la capitolul ”fără” ar putea intra și câteva ornamente de pe uși, iar mașina este în continuare în ”descompunere”.

O vede cineva, oare? Se sesizează Poliția Locală sau Națională cu privire la acest aspect, sau autorităților li se pare absolu normal ca mașina să zacă acolo până se va ”evapora” definitiv?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare