Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Mașină parcată pe Calea Stan Vidrighin, lăsată de hoți ”pe butuci” FOTO/VIDEO

- Advertisement -

În urmă cu câteva luni, un șofer a decis, din motive numai de el știute, să-și parcheze mașina, un Volkswagen Vento, pe Calea Stan Vidrighin din capitala Banatului, undeva în fața fostei fabrici de Autoturisme ”Tehnometal”.

După ce a ”staționat” vreme îndelungată acolo, mașina fiind acoperită cu un strat extrem de gros de ”jeg”, fapt ce a ”inspirat” o anumită categorie de ”afaceriști” din orașul de pe Bega, astfel că autoturismul a început să se… descompună. La propriu!

Mașina a rămas până acum fără roți, aceasta nefiind ”transportabilă” în starea actuală, întrucât hoții i-au sustras aceste ”componente”. Tot la capitolul ”fără” ar putea intra și câteva ornamente de pe uși, iar mașina este în continuare în ”descompunere”.

O vede cineva, oare? Se sesizează Poliția Locală sau Națională cu privire la acest aspect, sau autorităților li se pare absolu normal ca mașina să zacă acolo până se va ”evapora” definitiv?

[responsive_youtube

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore