Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Nu dai BON FISCAL? ANAF trece la ÎNCHIDEREA agenților economici, din 15 martie!

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ministrul Finanțelor Publice, Darius Vâlcov, a anunțat că magazinele ar putea fi închise pe o perioadă de trei luni, iar amenzile care le vor fi aplicate celor care fac evaziune fiscală pot ajunge până la 15.000 de lei. Oficialul a explicat că odată cu intrarea în vigoare a reglementărilor, mai exat din data de 1 martie 2015, ANAF va trece la ”fapte” serioase.

”În perioada 1-15 martie noi încercăm să prevenim și să informăm agenții economici. Începând cu data de 15 martie va intra în priză Agenția Națională de Administrare Fiscală și o să vedeți magazine sigilate pentru că nu au emis un bon fiscal. Să venim și cu acest bici, nu pe comercianți, ci pe evazioniști, ori să fie îndreptați spre un comportament corect ori să elibereze piața”, a declarat ministrul Finanțelor, Darius Vâlcov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Adio, Colterm! ANAF a depus plângere penală împotriva companiei locale de termoficare pentru sustragerea unor bunuri de sub sechestru asigurator

Sub semnătura directorului general Ionuț Mișa, la data de 31 ianuarie a.c., Direcția Generală...

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...