Organizația Femeilor Liberale Timișoara a strâns donații și haine pentru femeile abuzate

- Advertisement -

Weekendul trecut, doamnele liberale au participat la evenimentul „Schimb de haine”, ediție de primăvară, alături de alte doamne și domnișoare din Timișoara. Evenimentul a fost organizat de Asociația Sfera Timișoarei și a avut loc la Clubul D’arc. Programul evenimentului a conținut și o acțiune în scop umanitar, pentru ajutorarea femeilor abuzate de la centrul „Sf. Maria a Apostolilor”. Evenimentul are ca scop promovarea caracterului civic, reciclarea obiectelor de îmbrăcăminte, dar și donațiile în scop caritabil și promovarea produselor de îmbrăcăminte locale.

Femeile liberale din OFL Timișoara, au donat hainele, accesoriile și încălțămintea colectată pe parcursul evenimentului către centrul pentru femei abuzate, Sf. Maria a Apostolilor. Mamele din centru, dar și copiii lor, au primit haine, cei mici au primit și fructe, și au probat obiectele donate, fiind încântați de inițiativa OFL.

„Odată cu vizita noastră au devenit mai încrezătoare în viitor spunând că acum vor trece ceva mai uşor peste greutăţile cu care se confruntă. Am socializat şi am petrecut o după-amiază plăcută împreună împărtăşindu-ne din experienţele noastre de viaţă. Am rămas impresionate de câtă bucurie poţi oferi unor persoane mai puţin norocoase cu nişte lucruri pe care alţii le consideră fără valoare. La plecare, ne-au mulţumit invitându-ne să le mai vizităm şi cu alte ocazii” , a declarat Doina Schedan, membru din conducerea OFL Timișoara.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img