Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialOrganizația Femeilor Liberale Timișoara a strâns donații și haine pentru femeile abuzate

Organizația Femeilor Liberale Timișoara a strâns donații și haine pentru femeile abuzate

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Weekendul trecut, doamnele liberale au participat la evenimentul „Schimb de haine”, ediție de primăvară, alături de alte doamne și domnișoare din Timișoara. Evenimentul a fost organizat de Asociația Sfera Timișoarei și a avut loc la Clubul D’arc. Programul evenimentului a conținut și o acțiune în scop umanitar, pentru ajutorarea femeilor abuzate de la centrul „Sf. Maria a Apostolilor”. Evenimentul are ca scop promovarea caracterului civic, reciclarea obiectelor de îmbrăcăminte, dar și donațiile în scop caritabil și promovarea produselor de îmbrăcăminte locale.

Femeile liberale din OFL Timișoara, au donat hainele, accesoriile și încălțămintea colectată pe parcursul evenimentului către centrul pentru femei abuzate, Sf. Maria a Apostolilor. Mamele din centru, dar și copiii lor, au primit haine, cei mici au primit și fructe, și au probat obiectele donate, fiind încântați de inițiativa OFL.

„Odată cu vizita noastră au devenit mai încrezătoare în viitor spunând că acum vor trece ceva mai uşor peste greutăţile cu care se confruntă. Am socializat şi am petrecut o după-amiază plăcută împreună împărtăşindu-ne din experienţele noastre de viaţă. Am rămas impresionate de câtă bucurie poţi oferi unor persoane mai puţin norocoase cu nişte lucruri pe care alţii le consideră fără valoare. La plecare, ne-au mulţumit invitându-ne să le mai vizităm şi cu alte ocazii” , a declarat Doina Schedan, membru din conducerea OFL Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Țigări, în valoare de 1,5 milioane euro, confiscate de polițiștii de frontieră bănățeni

În data de 26.11.2022, ora 00.05, polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Reevaluare tovărășească! Cum a ajuns PSD de la ”dușman” la ”adversar”, după trântirea moțiunii de cenzură

De departe, în ultimele două luni, cea mai mare activistă politică, atât în războiul...

PNL și Pro România, în asentimentul celor de la PSD! Nimeni nu este de acord cu majorarea taxelor și impozitelor la Timișoara!

Administrația Fritz propune majorarea taxelor și impozitelor locale începând din 2022. Social democrații timișoreni...

Circul de stat! Deputatul liberal Ben Oni Ardelean forțează refacerea USL și cere demiterea de urgență a ministrului Vlad Voiculescu

Pentru cine pricepe jocul politic, se vede de la o poștă că ieșirea publică,...