Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Pe străzile din Timișoara: șofer cu copilul în brațe la volan

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
0.4 ° C
1.2 °
0.1 °
75 %
7.2kmh
0 %
joi
8 °
vin
17 °
sâm
16 °
Dum
7 °
lun
2 °

Comportamentul unor șoferi în trafic lasă mult de dorit. Acesta este și cazul unui bărbat, care circula dezinvolt prin Timișoara, în weekend, cu copilul de câțiva ani în brațe, la volanul unui Peugeot 206. Mai mult, bărbatul a trecut fără să clipească pe roșu, cu riscul de a provoca un accident de circulație.

Șoferul autoturismului Peugeot 206, cu numărul de înmatriculare BH 22 DAA, a fost surprins în timp ce circula pe străzile din oraș, încălcând mai multe reguli de circulație. Bărbatul a fost văzut pe mai multe străzi din oraș, conducând cu copilul de câțiva ani în brațe, fără să se gândească că era necesară o singură frână bruscă pentru ca micuțul să poată fi rănit. Mai mult, la intersecția bulevardului Liviu Rebreanu cu Calea Martirilor, acesta ignorat culoarea roșie a semaforului, cu riscul de a provoca un accident de circulație.

De data aceasta, este foarte probabil că bărbatul nu va fi pedepsit, din moment ce nu a fost suprins în trafic de către oamenii legii în timp ce încălca legea. Sperăm că odată ce sistemul de monitorizare a traficului va fi funcțional, astfel de șoferi nu vor mai scăpa nepedepsiți, fiind filmați de camerele de supraveghere instalate în intersecții.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare