Pe străzile din Timișoara: șofer cu copilul în brațe la volan

- Advertisement -

Comportamentul unor șoferi în trafic lasă mult de dorit. Acesta este și cazul unui bărbat, care circula dezinvolt prin Timișoara, în weekend, cu copilul de câțiva ani în brațe, la volanul unui Peugeot 206. Mai mult, bărbatul a trecut fără să clipească pe roșu, cu riscul de a provoca un accident de circulație.

Șoferul autoturismului Peugeot 206, cu numărul de înmatriculare BH 22 DAA, a fost surprins în timp ce circula pe străzile din oraș, încălcând mai multe reguli de circulație. Bărbatul a fost văzut pe mai multe străzi din oraș, conducând cu copilul de câțiva ani în brațe, fără să se gândească că era necesară o singură frână bruscă pentru ca micuțul să poată fi rănit. Mai mult, la intersecția bulevardului Liviu Rebreanu cu Calea Martirilor, acesta ignorat culoarea roșie a semaforului, cu riscul de a provoca un accident de circulație.

De data aceasta, este foarte probabil că bărbatul nu va fi pedepsit, din moment ce nu a fost suprins în trafic de către oamenii legii în timp ce încălca legea. Sperăm că odată ce sistemul de monitorizare a traficului va fi funcțional, astfel de șoferi nu vor mai scăpa nepedepsiți, fiind filmați de camerele de supraveghere instalate în intersecții.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare