Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Peste 800 de amenzi date de „rutiera” din Timiş în ultimele patru zile

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

În perioada 14 – 17 octombrie 2013, poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi în scopul îndeplinirii priorităţii naţionale în domeniul siguranţei rutiere, privind combaterea sistematică a cauzelor generatoare de accidente.

În doar patru zile, aceştia au întocmit 8 dosare penale şoferilor care au fost depistaţi conducând autovehicule neînmatriculate pe drumurile publice sau fără permise de conducere. Oamenii legii au aplicat 842 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 220 au fost pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum şi 106 pentru neutilizarea centurii de siguranţă.

„Rutieriştii” au mai reţinut în vederea suspendării 126 permise de conducere pentru neacordare de prioritate de trecere pietonilor (97), neacordare de prioritate de trecere vehiculelor, nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depăşire, semnificaţia luminii de culoare roşie a semaforului electric şi depăşirea limitelor de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum. De asemenea, au retras şi 33 de certificate de înmatriculare pentru conducerea unor autoturisme cu defecţiuni tehnice.

În zilele de weekend, poliţiştii se vor afla la datorie, desfăşurând activităţi în vederea combaterii conducerii autovehiculelor sub influenţa băuturilor alcoolice şi/sau a unor substanţe şi produse stupefiante sau medicamente cu efecte similare acestora şi impunerii respectării normelor legale referitoare la viteza de deplasare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare