Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Peste zece ţări din UE cer etichetarea produselor provenite din coloniile evreieşti

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
20.9 ° C
22.3 °
19 °
44 %
3.6kmh
0 %
vin
21 °
sâm
27 °
Dum
24 °
lun
24 °
mar
26 °

Treisprezece ţări comunitare vor ca Uniunea Europeană să dispună de o etichetare specială pentru produsele provenite din coloniile evreieşti, pe care Cei 27 le consideră ilegale, astfel încât consumatorii să le poată deosebi de restul, informează sâmbătă agenţia EFE.

Potrivit declaraţiilor făcute pentru EFE de o sursă diplomatică, miniştrii de externe ai 13 ţări i-au trimis o scrisoare la 12 aprilie titularei diplomaţiei europene, Catherine Ashton, în care pledează pentru această măsură. Scrisoarea este semnată de miniştrii de externe din Spania, Franţa, Marea Britanie, Austria, Belgia, Danemarca, Finlanda, Luxemburg, Malta, Olanda, Portugalia, Irlanda şi Slovenia.

Cei 13 pledează pentru promovarea unei etichetări speciale pentru produsele provenite din coloniile evreieşti care în prezent se vând în mod obişnuit fără să se deosebească de produsele din Israel.

În ultimele luni, UE şi-a reiterat preocuparea faţă de extinderea coloniilor evreieşti, mai ales în Ierusalimul de Est. Potrivit Celor 27, construcţiile din această zonă împiedică pacea şi soluţia celor două state pe care Uniunea Europeană o promovează.

Miniştrii de externe ai UE se vor întâlni luni la Luxemburg, însă acest subiect nu figurează pe agendă. Sursa:money.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare