Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriAdministrațiePompierii ISU detașați în Serbia au fost premiați de CJT cu tablouri,...

Pompierii ISU detașați în Serbia au fost premiați de CJT cu tablouri, diplome și bani

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

La propunerea lui Titu Bojin, în plenul Consiliul Județean Timiș s-a luat hotărârea ca pompierii timișoreni detașați în Serbia, în zonele afectate de inundații, să fie recompensați pentru efortul pe care l-au făcut.

Astfel, aleșii județeni au votat astăzi alocarea a câte 2000 de lei, bani care vor proveni din bugetul pentru Cultură a Timișoarei. Pe lângă bani, pompierii vor primi și diplome de merit, dar și tablouri din colecția CJT.

Vă reamintim că în urma calamității naturale care a avut loc în Serbia, Timișoara a sărit prompt în ajutorul sinistraților de peste graniță. Pe lângă centrele de colectare de alimente, apă, haine și pături, oficialitățile au dispus și alocarea a 200.000 de lei din Fondul de Urgență. Pompierii timișoreni de la ISU au făcut o deplasare de o săptămână în localitatea Jemena, unde au ajutat la evacuarea cetățenilor sârbi afectați de revărsarea apelor, cât și a animalelor de casă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare