La propunerea lui Titu Bojin, în plenul Consiliul Județean Timiș s-a luat hotărârea ca pompierii timișoreni detașați în Serbia, în zonele afectate de inundații, să fie recompensați pentru efortul pe care l-au făcut.

Astfel, aleșii județeni au votat astăzi alocarea a câte 2000 de lei, bani care vor proveni din bugetul pentru Cultură a Timișoarei. Pe lângă bani, pompierii vor primi și diplome de merit, dar și tablouri din colecția CJT.

Vă reamintim că în urma calamității naturale care a avut loc în Serbia, Timișoara a sărit prompt în ajutorul sinistraților de peste graniță. Pe lângă centrele de colectare de alimente, apă, haine și pături, oficialitățile au dispus și alocarea a 200.000 de lei din Fondul de Urgență. Pompierii timișoreni de la ISU au făcut o deplasare de o săptămână în localitatea Jemena, unde au ajutat la evacuarea cetățenilor sârbi afectați de revărsarea apelor, cât și a animalelor de casă.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.