ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Pompierii ISU detașați în Serbia au fost premiați de CJT cu tablouri, diplome și bani

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

La propunerea lui Titu Bojin, în plenul Consiliul Județean Timiș s-a luat hotărârea ca pompierii timișoreni detașați în Serbia, în zonele afectate de inundații, să fie recompensați pentru efortul pe care l-au făcut.

Astfel, aleșii județeni au votat astăzi alocarea a câte 2000 de lei, bani care vor proveni din bugetul pentru Cultură a Timișoarei. Pe lângă bani, pompierii vor primi și diplome de merit, dar și tablouri din colecția CJT.

Vă reamintim că în urma calamității naturale care a avut loc în Serbia, Timișoara a sărit prompt în ajutorul sinistraților de peste graniță. Pe lângă centrele de colectare de alimente, apă, haine și pături, oficialitățile au dispus și alocarea a 200.000 de lei din Fondul de Urgență. Pompierii timișoreni de la ISU au făcut o deplasare de o săptămână în localitatea Jemena, unde au ajutat la evacuarea cetățenilor sârbi afectați de revărsarea apelor, cât și a animalelor de casă.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore